Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 1. syyskuuta 2020

Hieman huolestuttavaa..

...on kun korona on alkanut taas levitä.


Vasta yks päivä oli , että yksi korona tapaus oli täällä, tänään sitten oli jo lehdessä , että 40 on altistunut koronalle. Alkaa näyttämään siltä, että melkein pitää ruveta kohta maskia pitämän.
Tänään oltiin Evästä päivään ruokailussa, sekin oli sellainen "riisuttu versio". Mutta erittäin maukasta kanakeittoa saatiin :)


Siellä ruokailussa yksi tuttu latasi mulle sen Korona Vilkku-sovelluksen, kun en eilen illalla saanut sitä itse ladattua.



Nämä kukat on seurakuntatalon kukkapenkistä kuvattu.









Ulkona on nyt kaunis, aurinkoinen päivä. Käytiin kaupunki reissun jälkeen hakemassa taas tiilejä. Kyllä niitä ainakin yhdeksi kerraksi vielä on. Isäntä käski  pistää saunan lämpiämään, minä sitä nyt vahdin. Pyykitkin sain nyt ulos kuivumaan, kun on aurinkoista. Aurinkoa teillekin!

12 kommenttia:

  1. Minä en voi ottaa puhelimeen sitä vilkkua,kun mulla on mummo puhelin, jossa ei ole edes kameraa, mutta tuskin ottaisin sen silti, en ole tutustunut tuohon vilkkuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein itsekin toivoin, että olisi ollut mummo puhelin, kun ensin yritin sitä Vilkkua siihen itse laittaa. Miehellä on kyllä "ukkopuhelin" :)

      Poista
  2. On se harmi kun nyt korona leviää taas niin kovasti. Täällä meillä päin on vielä rauhallista, mutta kuinka kauan? Minä sain ladattua sen Koronavilkun, mutta sitten tuli muita teknisiä ongelmia enkä saanut otettua sitä käyttöön. Pitänee yrittää joskus uudestaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään saanut itse ladattua, mutta onneksi tuttava auttoi.

      Poista
  3. Kaiken koronan keskellä pienet, tavalliset asiat auttavat pitämään elämän kasassa. Ollaan kai vieläkin kohtuullisen pienissä lukemissa, verrattuna aiempaan ennustukseen. Maskinkäytön poistumisen suhteen työpaikalla, olen jo luopunut toivosta... kohta se kasvaa kai naamaan kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole vielä maskia käyttänyt kuin kuntouttavassa työtoiminnassa, siellä täytyy työntekijöiden käyttää.

      Poista
  4. Syksyinen aurinko,paistaa,yöhallan jälkeen kaikki kosteaa,(kukat ym suojasin)
    Koronan leviäminen..on :(.Mutta omalta kohdaltana,maski käytössä jo maaliskuusta lähtien kauppareissuilla,ym.Käsienpesua/desiä unohtamattakaan.
    Olen iskustanut päähäni "VAIN VÄLTTÄMÄTTÖMÄT MENOT",,vieraita EN PÄÄSTÄ SISÄLLE!!!.:) tämä minun näkemykseni;))
    mummopuhelin ,en ole vieläkään saanut (uuden puhelimen käyttöön otto,,,pelottavaa;) Ostin rinnakkaiskortin puhelinkortin,elikkä ei vielä koronavilikkua käytössä;)sitku....
    Mukavaa alkavaa syyskuuta,Sinulle!
    ..pysytään terveinä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritetään pysyä :) Toivotaan, että viranomaisetkin on tarkkana ja laittavat rajoituksia, jos on tarpeen.

      Poista
  5. On se vaan uskomatonta, kuinka kauan tämä poikkeusaika jatkuu. Kevät oli kova ja astetta rennompi kesä pelasti ihmisten kovia kokemuksia. Nyt on syksy taas ehkä kevättäkin hurjemmassa tilanteessa. Kunpa kaikki jaksaisivat vaikeiden aikojen yli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Päivä kerrallaan sitä on mentävä ja katsotaan miksi tämä tilanne tästä etenee.

      Poista
  6. En ole minäkään vielä sitä laittanut kännykkään, olen pähkäillyt että en ole kenenkään vieraan lähellä yli 15 min. Kierrän kaukaa vastaantulijatkin.
    Mutta aion sen ladata jos lähden junalla matkustamaan, ehkä bussiinkin jos ois pakko mennä. Pitää tietysti etukäteen kokeilla asentaa, jos ei vaikka onnistu heti. En ole vielä pitänyt maskiakaan, kun käyn kaupassa aamuisin tai silloin kun ei ole tungosta. Mutta oireettomatkin, tai vaikka iteki, voi olla tartuttajia.
    On tänään hieno ilma ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli jo vähän pilvisempää tänään. En minäkään ole vielä pitänyt maskia, muuta kuin kuntouttavassa täytyy pitää.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)