Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Viikonlopun hommia




Eilen käytiin vähän jakamassa tv7-lehtiä...just päästiin "pelipaikalle" niin alkoi sataa vettä...onneksi se myöhemmin loppui. Myöhemmin oli ihan kaunista, ja kotona ei ollut satanut yhtään, vaikka olimme vain noin kuuden kilometrin päässä kotoa. Se oli hyvä, kun mulla oli osa pyykeistä ulkona kuivumassa, niin eivät olleet kastuneet.






Auto pitäsi saada korjattua koska pian on katsastus. Piti jo korjata, mutta yksi osa oli puuttunut. Eräs tuttu kaveri on luvannut laittaa sen kuntoon...jos vaan osan saa ajoissa. Ikäviä uutisiakin tuli tänään, ystäväni mies oli kuollut, hän olikin jo pitkään sairastanut. Voimia hänen vaimolleen toivon!
Tänään oltiin eräässä Helluntaisrk:ssa, monta tuttuakin siellä nähtiin, vaikka ei oltu pitkän aikaan käyty. Oli mukava nähdä heitä. Siellä oli myös hartauden jälkeen ruoka (lohikeitto) ja kahvit makeine lisukkeineen. Otin gluteenittoman makean. Siitä huolimatta oli vatsa kipeä jonkun aikaa illalla.





Ompeluhommia olen tehnyt. Eli tässä parina päivänä pari farkkukassia srk:n myyjäisiin. Kumpaankin laitoin vuorin saaduista kankaista. Tässä kuvia niistä.
Toinen sininen....
















... ja toinen musta












Sen piristykseksi laitoin "ruusun" ja värikkäämmän vuorikankaan.



















Taas alkaa uusi viikko ja kaikenlaista on lähes joka päivälle, joko miehellä tai mulla... ruuanjakelua, lääkärissä käyntiä, soppakirkkoa, kylätaloa, seurakuntaa ym. Hyvää alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

  1. Ihanat kassit.
    Hyvää uutta viikkoa ja rauhallista vatsaa!

    VastaaPoista
  2. Ihania nuo farkkukassit todella! Nyt on ollut usein sateita. Suru-uutiset aina pysäyttävät. Herra antakoon ystävällesi voimaa ja lohdutusta surun keskelle. Siunausta sinulle tähän alkavaan viikkoon!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja kangas kasseja,mainioita varakasseiksi käsilaukkuun, osaat ommella kaikkea, minä en jaksa keskittyä eläkkeelläkään oikein tekemään mitään, ompelukone on, mutta en mitään koskaan ompele, olisi hyvä kaavakin 60-luvun mekko, joku voisi ommella tuon mekon kaavoista, niin vaikka maksaisin siitä, en minä varmaan osaa edes kaavojenkaan avulla ommella, olen tosi huono käsityössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en ole koskaan varsinaisesti vaatteita ommellut, enemmänkin kaikkea pienempää. Enkä ole jaksanut kaavojen kanssa puljata. Minullakin oli koulussa kutosta ja seiskaa käsityöt,mutta ensimmäinen työpaikka oli vaatetehtaassa viimeistelyssä ja vaiheompelussa, niin se siitä vähän jumittui päälle...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)