Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Pikkuinen tuunaus ja muuta pientä ...



Tässä yhtenä päivänä tein pienen tuunauksen. Meillä oli alunperin äidin mökiltä tullut Tervetuloa-kyltti. Siinä oli punainen mökki ruskeanharmaine kattoineen.













Yht´äkkiä sain idean ,että maalaan sen arkartelu-väreillä meidän talon väriseksi. Eli valkoinen talo ja vihreä katto :)














Vihreät nurkkalaudat olisi pitänyt vielä tehdä...en muistanut. Jätin tuon eteisen seinälle, kun en tiedä miten nuo värit kestävät sään vaihteluita. Minusta se on ihan kiva ja sopii paremmin kuin se punainen mökki. Vai mitäs meinaatte?











Tuo meidän talon kuva on vanha, mutta ei se kauheasti ole ulkoa muuttunut.







Kaikenlaista pientä olen muutenkin touhunnut. Joskus sain ystävältä pesussa pilalle menneen takin,muiden kankaiden mukana. Tutkin sitä, ettei siitä ole muuta hyötyä kuin irroitella kaikki "osat" talteen ja lopun voi heittää roskiin. Tämmöinen kasa vetoketjua, kuminauhaa yms. tuli.












Kaikki on kotiinpäin :) Kotiinpäin on myös nämä kahdet ruususukat, jotka olivat 80 % alennuksessa eli yhteensä maksoivat 1,80 e. Kaupan konkurssimyynnissä.













Eilen raahattiin Elmo pesulle saunaan (se inhoaa sitä). Sen jälkeen se sai vielä punkinesto-ainetta. Kissat olivat jo saaneet.





Nyt täytyisi mennä ylös vaihtamaan lakanat, kun Elmo illalla oli vielä märkänä ulkona, niin sitten se oli mennyt sisälle tultuaan salaa yläkertaan mun petaamattomaan sänkyyn nukkumaan. Minä en tiennyt siitä mitään, mutta kun menin ylös katsomaan onko se siellä, niin siellähän se röhnötti mun sängyssä ja lakana oli märkä ja hiekassa...hmm... Kun silloin oli jo ilta ja piti päästä nukkumaan, niin otin lakanan vaan pois ja pistin tilalle viltin yöksi lakanaksi. No tänään on sitten ollut kaikkea niin paljon, etten vieläkään ole "kerinnyt" lakanoita vaihtaa. Mutta nyt se täytyy mennä tekemään, koska kohta on saunan lämmityskin. Pääsee sitten puhtaana puhtaiden lakanoiden väliin :) Ja huomisen kiireet odottavat eli soppiksen työpäivä ja Kylätalo-tilaisuus.





Että sellaista. Heippa!





9 kommenttia:

  1. Tuo valkoinen/vihreä on oikein hyvä:)

    VastaaPoista
  2. On oikein hyvä noin. Voihan vielä maalata ne nurkkalaudat ym. Mutta ei ole tarpeellista. Kiva idea!

    VastaaPoista
  3. Olipa hyvä tuunausidea! Nythän tuosta kyltistä tuli oikean näköinen :) Ruususukat ovat myös hienot.

    VastaaPoista
  4. Mukavaa työpäivää!
    Hieno talon maalaus urakka! Hyvin sopii nyt teidän seinälle tuo kyltti!

    VastaaPoista
  5. Talon maalaus onnistui nappiin:))
    ..ainahan sitä maalatessa jää parsittavaksi myöhemmin:)nuo nurkkalaudat.
    Ihanat ja edulliset sekä kauniit ruususukat.
    Aina kannattaa ottaa kaikki ehjä,purkujuttuista talteen,ei koskaan voi tietää milloin tarttee (niin kävi minullekkin kun housuja pidensin kymmenen vuotta vanhoja kankaita,laatikossa hyvin säilyneet,:)vetoketjut/napit ym,aina otan talteen;))))
    Minulla myös tuollainen harmaa raidallinen peitto,Koiruuden peittona:))
    Mukavaa torstaita!!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)