Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 17. syyskuuta 2019

Ensimmäinen "pakkas" yöViime yönä oli ollut ilmeisesti lämpötila miinuksen puolella, koska mies sanoi, että ensimmäistä kertaa oli ollut auton ikkunat jäässä. Just ja just oli plussan puolella kun minä katsoin mittaria. Niinpä siirsin sisätiloihin kuistilta kolme pelargoniaa ja yhden ruusun. Luultavasti pitäisi ulkona oleva murattikin siirtää johonkin.

Sanoin miehelle aamulla, että on jäänyt jonkunlainen alakulo päälle siitä eläketuki-hekemuksen hylkäyksestä, niin hän sanoi, että hänellä taas on tuosta auton korjauksesta/katsastuksesta. Kun pitäisi auto saada korjattua ennen katsastusta. Tänään miehellä myös lääkärin tapaaminen siellä syöpäklinikalla,toivottavasti on kaikki ollut hyvin kuvissa. Minä en nyt lähtenyt mukaan, kun mies menee yhden kaverin kanssa. Äsken oli tullut myös viesti, että ystävien koiralla (kultaisella noutajalla) on todettu syöpä ja on huono ennuste, keskiviikkona on leikkaus. Rukousta pyydettiin, ja niinhän Sana sanoo, että "ihmistä ja eläintä Sinä autat.


Tänään on aurinkoinen sää sentään, jos ei niin mieli olisikaan aurinkoinen... ja päivän sanassa Jumala puhuu-kirjassa hyvä teksti "harmaisiin" päiviin:
"Osoita meille tiesi, oi Herra, ja anna meidän vaeltaa poluillasi".
"Niinhän sinä teetkin. Tässä on tie. Epävarman tulevaisuuden ja horjuvien askelten tie. Tämä on tieni... Työnnä pois tulevaisuuden pelko. Tiedä, että sinua johdatetaan. Tiedä, että sinulle osoitetaan oikea tie. Olen sen luvannut."

Ja uskollinen orkidea kukkii edelleen, vaikka olen joutunut sen laittamaan hämärämpään paikkaa, kun kaikki eivät sovi ikkunan-edus kaapin päälle. Pari kukkaa vein makuuhuoneen ikkunalle.


13 kommenttia:

 1. Kauniita kukkakuvia! Vai on teillä ollut jo pakkastakin. Täällä ei ole ollut, mutta pian varmaan tulee. Harmaa päivä on ollut, ja nytkin sataa. Mieli maassa täälläkin, kun on tuo selkä kipeänä. Ja vähän muistakin syistä. Kiitos tuosta rohkaisevasta Jumala puhuu -kirjan tekstistä! Rohkaisua tarvitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkaisua tarvitsemme itsekukin :)Herra siunatkoon sua ja antakoon terveyttä!

   Poista
 2. Heippa! Olin juuri lukenut postauksestasi kohdasta Jumala puhuu, kun puhelin soi. Puhelu olikin hyvin rohkaiseva ja liittyy hyvin vahvasti tulevaisuuden suunnitelmiin, joihinka pitää vaan uskaltaa astua..mutta huomaatko kuinka olet Jumalan käytössä, vaikka olisi kuinka allapäin fiilis. Tämä tekstisi oli kuin vahvistus meille, näin sen koen. Mennään rohkeasti eteenpäin, tuntui miltä tuntui ja näyttäköön mitä näyttää. Isä on luvannut pitää huolta �� Ja hänhän ei valehtele, valehtelija on joku muu, joka tahtoo meidät masentaa. Olkaa siunattuja! Varmaan autonne korjaus järjestyy hyvin ja kaikki muukin. Rukoillaan sillä aikaa meille kaikille kärsivällisyyttä odottaa...Lämpöisin terveisin Sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun ihana kirjoitus :) Ja meilläkin oli auton korjaus järjestynyt heti miehen lääkärireissun jälkeen :)

   Poista
 3. Ps. Mulla on myös tuo Kotimatkalla-blogi, se enemmän hengellinen , linkki oikealla.

  VastaaPoista
 4. No, uskotaan että tulee muuta tukea, kun eläketuki ei tullut. Palkkatukea ainakin kuulemma tulee työntekijän palkkaukseen, jospa löytyisi vaikka työpaikka. Jotenkin järjestyy asiat yleensä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiolla on tapana järjestyä, sanotaan... Kiitos!

   Poista
 5. Kyllä on teillä ollut monta harmia! Kaikkea hyvää teille molemmille!

  VastaaPoista
 6. Harmituksia/voitettaviksi?.Autoa ilman ei pärjää jos pitkät etäisyydet palveluihin.Oletkos kysynyt omasta seurakunnasta voisivatko he työlistää ,sinut?Kyllä tavallisen ihmisen /pieni tuloisen eläkeläisen elämä on laitettu tiukille.(me harkitsemme auton talvi-seisontaa,koska yllä pito vaikket ajakkaan mokomalla autolla maksaa paljon,huvi ajot on ollu pakko lopettaa:(
  Mittari -3,onneksi peitin pelakuut,,kaikki vesikukat vei halla...
  Kaikkea hyvää päivääsi! Sesse!!
  (asiat ruukaa järjestyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin auto korjattua, ja katsastus olis tarkoitus olla huomenna :) Toivotaan ettei mitään ongelmia siinä olisi. Minulla on vuoden loppuun ainakin se kuntouttava työtoiminta :)

   Poista
 7. Meillä on nyt se eka pakkasaamu... Viilennyt on talokin, täytyy niitä lämpöjä ruveta laittamaan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on isäntä aamulla pitänyt tulta vähän kakluunissa.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)