Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Heissan!



Nyt on kaksi päivää ajettu "uudella" autolla :) Tänään käytiin seurakunnan ehtoolliskokouksessa, ja otettiin vielä matkalla yksi kyytiläinen mukaan. Ja tytönkin luona tuli pikaisesti poikettua. Nyt mies lähti sillä sählypeliin, ei tarvinnut hänenkään sählykamojen kanssa pyörällä lähteä.




Tässä kuva autosta kuistin likaisen ikkunan läpi.












Kuistista puheen ollen, sille pitäisi varmaan jotain tehdä... kesäkuosissa vielä, vaikkakin auton lämmitysjohto on jo laitettu talviselle paikalleen...kun oli muutama pakkas aamu.











Kuistin seinällä vielä kesäiset kuvat.











Minua pyydettiin "Naisten hemmottelupäivään", tuttu hieroja pyysi ja sanoi että antaisi minulle ilmaisen hieronnan :) Katsotaan nyt jos saan kyydin sinne, se oli muistaakseni ensi viikonloppuna.





Eipä tässä muuta, jos katsoisin sitä kuistia, voisiko sille jotain tehdä...

16 kommenttia:

  1. Eihän tässä vielä kiirettä ole siivota kesää pois..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kyllä aloitin jo raivaamaan kuistilta kesää pois :)

      Poista
  2. Hyvä kun saitte "kulkupeli" :)),kauniin värinenkin;)
    ..pikkuhiljaaaaa..kuistin laitat syys-somistuksen.
    Mene ihmeessä "hemmottelu-juttuun"
    jokos kävit osallistumassa arvontaan.käyttö/tarpeellisia voiteita:)
    Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa,Sinulle Sesse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin osallistumassa :) Ja kuistiakin sain raivattua sillä aikaa kun mies oli sählyssä. Sinulle hyvää alkavaa viikkoa :)

      Poista
  3. Kiva kun on nyt auto:) Ja hauskaa kun on tarjolla se hemmottelujuttukin:) Toivottavasti kyyti järjestyy, jos sinne haluat mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosi kiva kun on auto :) Ja tuo hemmottelu päiväkin, hieronta olisikin tarpeen taas :) Kyllä kai se tuo isäntäkin vie, jos on tarpeen, kun nyt on auto :D

      Poista
  4. Ihanan värinen auto <3 Hemmotteluhetki kuulostaa hyvältä! Minä laitoin takapihan terassin syyskuntoon. Tuli hyvä mieli, että sain homman tehtyä. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja K :) Minäkin eilen sitten rupesin kuistia laittamaan ja sain kesäjutut vietyä pois. Täällä oli oikein pakkas aamu tänään.

      Poista
  5. Hienoa että auto asia järjestyi, itsekkin olin varma että saatte vielä auton jostain, ja kiva kun pääset hierontaan, minä en ole käynyt kuin kerran hieronnassa, mutta itselle se oli myös viimeinen, kun hieroja oli kova kourainen, niin pelkäsin koko ajan, enempi se oli negatiivinen juttu mulle,
    mutta mene toki ja kerro miten meni.Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen pässyt tuolle hierojalle aikaisemminkin, kun olen saanut esim. lahjaksi hierontaa. Kiitos samoin mukavaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  6. Mietin tässä, miksi pitäisi kiirehtiä siivoamaan kesä pois? Itse pääsen tosi hitaasti, joka vuosi, mukaan siihen että nyt on kesä. Onko syynä se ajatus, että se kuitenkin menee niin nopeasti ohi. Mitä siihen tuudittautumaan...
    Nyt kun on ollut aurinkoisia päiviäkin, niin vielä saan luvan perästä kokea loppuKESÄÄ.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauti rauhassa loppuKesästä Kirsti :) Jokainen tekee ajallaan :) Mukavaa päivää!

      Poista
  7. No nyt kelpaa taas kulkea kun on auto pehvan alla =)
    Hemmottelut kannattaa aina vastaanottaa kun semmoista on tarjolla . Kyllä kelpaisi minullekin. Toivottavasti saat kyydin järjestettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se järjesty :) Auto on tosi hyvä olemassa, kun meilläkin on niin paljon menoja. Nytkin mies lähti ruuan jako keikalle. Mukavaa viikkoa Sude!

      Poista
  8. Kiva kun saitte auton ja muutakin mukavaa kuuluu.
    Voi että, ei mulla ole ollut kuistia koskaan sisustettavana. Parvekkeelta meinasin tuoda penkin sisälle ja kukat, mutta sitten aattelin, että pitäishän niihen vielä syyskuussa pärjätä siellä, ja jätin sen homman. Sit vois jonkun kanervan sinne laittaa. Patterikynttilän jo laitoin lyhtyyn roikkumaan.
    Tänään onkin taas aurinkoinen päivä, pyykit kuivuu parvekkeella varmaan hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli oikein pakkas aamu tänään. Kuisti on kiva,mutta vaan valitettavan pieni. Minunkin pitäisi pestä pyykkiä. Vois varmaan laittaa vielä ulos kuivumaan. Mukavaa päivää!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)