Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Keskiviikko keskellä viikkoa
Ulkona on tänäänkin kaunis aurinkoinen päivä. Auto saatiin eilen korjattua, miehen kaveri korjasi. Huomenna olis tarkoitus saada katsastettua. Ja sairaala reissukin oli mennyt suht hyvin, jotain pientä oli ollut, mutta se voi johtua mistä hyvänsä... muutaman kuukauden päästä taas tarkastus.
Tänään käytiin laittamassa Kylätalo-ilmoituksia ilmoitustauluille ja ostamassa bensaa huomiseksi, kun on työpäivä. Postiauto näkyi menenvän ohi, ei nykyisin paljon muuta postia tule kuin laskuja ja virkakirjeitä. Mainoksia ei onneksi juurikaan tule, paitsi jos mainoskielto-lappu haalistuu liikaa tai putoaa pois.
En itsekään jaksa nykyisin oikein kirjeitä kirjoitella... Kyllä kuitenkin joka päivä pitää postilaatikolla käydä, onneksi se on ihan lähellä. Ja saammehan me naapurilta sinne paikkakunnan lehden, kun hän on ensin itse lukenut, että melkein aina siellä jotain on :)

Eipä tässä tämän ihmeempää. Mukavaa päivää teille!
6 kommenttia:

 1. Täälläkin on ihanan aurinkoista. Ja vaikka minä olenkin vielä kipeä, niin toisaalta liikkuminen sujuu jo vähän paremmin! Auringosta ja vetreydestä innostuneena haaveilenkin, että kävisin tänään pienellä kävelyllä :) En ole käynyt pitkään aikaan kuin postilaatikolla, mikä on ollut jo saavutus, että edes sinne asti on päässyt. Mutta ihanaa, jos sitä alkaa oikeasti vähän parantua tästä!

  VastaaPoista
 2. Meillä syys-aurinko:)
  kehoittaa touhuamaan.. ulos..pihan talvikuntoon...
  Pelakuut kukkii.
  Postipoika ..kohta harvinainen näky kylällä:))
  Hyvä että autoremppa/katsastus hoituu,edullisesti.,Autokorjaamoilla korjauttaminen oiskin kallista/tunti työnä?
  Se on tärkeä jos ei itse osaa ,kysyy kaverilta apua!!
  Kauniita syyspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei riittänyt korjauttaminen, uutta vikaa löytyi :(

   Poista
 3. Niin, eilen oli hieno päivä täälläkin. Tänään sitten satoi taas iltapäivällä, kun läksin koulutuksesta pyöräilemään. Onneksi ei paljoa satanut.
  Ihana ruskainen kuva, olisko lillukan lehtiä. Enpä ole jaksanut koko viikossa lähteä kävelylle metsään. Kovin huonosti nukkunut monta yötä peräkkäin, se väsyttää.
  Toivotaan että auto meni läpi katsastuksesta!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)