Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 19. syyskuuta 2019

Kohtalon kolhuja






Kyllä oli taas sellainen päivä, että meinasi ikävyydet nujertaa meikäläisen... auto ei mennyt katsastuksesta läpi, löytyi lisää vikoja ja meni ajokieltoon :(
Ei kannata enää korjauttaa, harmittaa kun korjaukseen (uusiin osiin) pistetyt rahat meni "Kankkulan kaivoon" :( Mutta sen verran vikoja löytyi yllätyksenä, joiden korjaus olisi kallista, niin ennemmin kannattaa etsiä toinen auto. Lisäksi harmitti, kun soppiksella unohtui muutama asia, joista minun olisi pitänyt huolehtia, enkä ollenkaan muistanut..ei mitään maata mullistavaa, mutta itseä kyllä harmitti...





Kylätalollekin piti kyytiä kysellä muilta, kun kaikenlaista tavaraa piti ottaa mukaan: basso, kaiutin, kahvitteluun tarvittavat tarvikkeet, lauluvihkot ym. Onneksi pääsimme meidän pastorin kyydillä mennen tullen. Ja vanhat täditkin pastori haki (kun yleensä me ollaan haettu).
Onneksi kuitenkin tilaisuus paransi mielialaa, ettei tunnu ihan toivottomalta. Ja Kylätalon ruuanjakelusta saatiin taas ruoka-tavaraa :)















15 kommenttia:

  1. Asioilla on tapana järjestyä, joku on sanonut, olette kuitenkin Jumalan huolen pidossa,luottakaa Jumalaan,hän haluaa autaa omiaan.

    VastaaPoista
  2. voi harmitus:(
    ..nuo vanhat autot,,niin arvaamattomia katsastuksessa.
    Mutta toivon sydämmestäni.että tuo auto asia korjaantuu...
    Vähän voi noita huolia ..vähentää,Sinulta ja suoda "sydän-aurinkoinen viikko",vaikkka pilven raosta kun ei tuo raekuuro koko ajan niskaan.
    Erityisen hyvää loppuviikko toivon teille!!...Luotathan .että asiat järjestyy...se tunne on mahtava:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Taivaan Isä pitää huolta lapsistaan ja voimaa antaa päivään uuteen " :)

      Poista
  3. Tuo autoasia on todella kurjaa! Meilläkin moisesta kokemusta. Kerran piti meidänkin auto jättää Joensuuhun, kun sillä ei saanut enää ajaa edes kotiin 75 km:n päähän. Se meni romutukseen. On oltu välillä lyhyitä jaksoja ilman autoa ja aina auton hankinnassa oltu ihmeissänmme, että kuinka se järjestyy. Mutta jotenkin on järjestyneet. Toivottavasti saatte pian auton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivossa elämme :) Onneksi ollaan saatu vähän säästettyä autoa varten... vaikka entisen korjaukseen menikin turhaan rahaa...

      Poista
  4. Harmillisia tällaiset ovat kyllä! Luotetaan, että Isä pitää huolta ja löydätte halvan (ja hyvän!) auton jostain. Isä tietää mitä te tarvitsette. Onneksi se tilaisuus piristi ja saitte ruokajakelusta ruokaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tosiaan Isä tietää mitä tarvitaan :)

      Poista
  5. Kyllä, autoista osaa olla harmia. Joskus ajattelen, että pääsisikö vähemmillä korjauskustannuksilla, jos olisi uudempi auto. Mutta nöyrällä mielellä pitää, kun saa ajella kirjaimellisesti "armon varassa". Harmittaahan se, kun toivoisi kuitenkin, että asiat sujuisivat.
    Vaan eikö ole ihme juttu se, että ikinä emme sitä opi, että apu ehtii luoksemme oikealla ajalla. Tavallaan turhaan ehdimme hätäillä ja huolehtia, kun voisimme olla levollisella mielellä.
    Siunausten kosketusta, sisko, tähän päivään!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Sirkku :) Niin ainahan sitä ehtii hätäillä...

    VastaaPoista
  7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Kokemusta on, nimittäin vanhasta autosta. Joka kerran katsastuksen jälkeen kyselen mieheltäni...........MENIKÖ LÄPI ??
    Vielä on voimaa lapussa, katsotaan ensi vuonna.

    VastaaPoista
  9. Vai niin se kävi. Mutta onhan sekin hyvä kun ei jätä se auto sitten tien päälle. Toivotaan että saatte jostain auton, se kun on pakollinen juttu olla maaseudulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On jo vähän tietoa...ehkä nopeammin kuin huomaammekaan on taas auto...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)