Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 7. syyskuuta 2019

Tuttuja vieraita :)



Tänään kävivät kaksi tyttöäni ja tytöntyttö meillä. Se oli kiva! Laitoin kahville pullan ja keksien lisäksi hedelmäsalaattia ja vaniljakastiketta. Olimme saaneet paljon hedelmiä eilen ruuan jakelusta,(omenat on omasta puusta), niin pitihän niitä käyttää hyödyksi.



















Oli hyvää! Meidän kahvinkeitin hajosi aiemmin eli ei lämmitä ollenkaan. Niinpä tänänkin juotiin pikakahvia ja mehua. Kai se täytyy kuitenkin uusi kahvinkeitin ostaa ensi viikolla. Minä kyllä itse pärjäisin pikakahvillakin, mutta miestä ja vieraita ajatellen täytyy kyllä hommata keitin.
Pienellä lenkillä käytiin,me neljä tyttöä/naista kun sateeseen tuli taukoa. Erään naapurin koira tuli jostain aidan raosta ja pelästytti tytöntytön. Minä kyllä tiesin, ettei se ole vaarallinen, on vaan touhukas ja leikkisä. Talon emäntä kuuli pikku-neidin huudon ja tuli hakemaan koiran pois.





Myös salaatti-tarpeita oltiin saatu ja niistä tein salaatin valmiiksi. Tämän päivän ruokailulla sitä ei tarvittu, kun syötiin aamupäivällä entisiä tähteitä, jos ei illalla tule syötyä.
Porkkanoita olen rouskutellut ihan huvikseni.





Viime yönä oli taas vatsa sekaisin ja valvoin sen takia, ja vielä päivälläkin vatsa vaivasi. Onneksi nyt on parempi. Mies laittoi saunan lämpiämään, eli sinne sitten kun valmistuu. Ei tässä sen kummempaa.Hyvää lauantai-iltaa!













2 kommenttia:

  1. Ihana että "tyttöset",käyvät äidin luona:)))
    Herkkuja tarjosit.:)minä tykkään vaniljakastiketta laittaa vähän joka jälkkärin päälle,mutta hedelmäsalatin kanssa ,en oo ikinä kokkeillu,Kiitos!!,nyt seuraavan kerran kun teen kokeilen,:)vaahdotatko sinä sen vaniljakastikkeen?
    voi Sesse,asuisitpa lähempänä toisin heti sinule uuden kahvikeittimen,.
    Jokos tammenterhot alkaa olla kypsät???
    Mukavaa sunnuntaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta vaniljakastike, ja kyllä vaahdotettuna, sopii oikein hyvin hedelmäsalaatin kanssa :) Kiitos kauniista ajatuksesta (kahvinkeittimen suhteen). Tammenterhoja ei ole nyt tullut katsottua ovatko muuttumassa ruskeiksi.Samoin leppoisaa sunnuntaita sinullekin :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)