Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 21. syyskuuta 2019

Ollako vai eikö olla, selviää lopussa...

Kiitos kaikille rohkaisevista kommenteista!


Kuva keväältä


Tänään mies kävi kaupungissa, meni tuttavan kyydissä kaupunkiin ja piti tulla bussilla pois, mutta olikin tavannut yhdet meidän ystävät, jotka asuvat täälläpäin, niin sai kyydin takaisinkin :) Kun puhelimessa kuuli, että minulla on ruoka uunissa (riisiä ja broileria), niin kysyi minulta että pyytäkö ystävät myös syömään... ajattelin ruuan riittävän hyvin ja annoin myöntävän vastauksen. Niinpä he olivatkin :)


Ruuan jälkeen mies meni päikkäreille yläkertaan ja tuli hetken päästä alas...oli saanut puhelin soiton, että Karkkilassa olisi ylimääräinen auto, srk:n "veljellä", ja mies menee toisen veljen kanssa katsomaan sitä huomenna. Jos kaikki menee hyvin, niin saattaapi olla piankin meillä auto taas :)
Toistakin autoa tarjottiin,mutta se oli korjattava, niin ei siitä kiinnostuttu, kun yksi rikkinäinen seisoo jo pihassa. Toivottavasti kaikki menisi hyvin.


Nyt mies pyysi mua kävelemään kanssaan,niin lopetan. Tässä oli vain väliaika tietoja.- - -

Tähän asti kirjoitin eilen. Tänään voin ilokseni ilmoittaa, että Herra on kuullut rukoukset ja nyt meillä on taas auto! Ja edullinen :) Punainen Fiat Punto vaihtui siniseen Renault Meganiin. Kiitos Herralle! Eräältä srk:n veljeltä ostimme sen, tai itse asiassa ei vielä maksettu, mutta saatiin jo kotiin ja maksetaan tilisiirtona. Nyt päästään taas liikkumaan. Karkkilasta haettiin se, toinen seurakuntalainen vei meidät sinne aamulla. Oltiin myyjällä kahvillakin ja sen jälkeen käytiin vielä tuttavien luona samalla reissulla. Ja omalla autolla kaupan kautta kotiin :) Jee!
Kyllä Isä pitää huolen :)

8 kommenttia:

 1. Kiitos Herralle, että näin pian ja hyvin kaikki järjestyi! Hän pitää huolta lapsistaan! Kyllä auto on niin tärkeä, että hankalaksi menisi elämä ilman sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Taivaan Isä pitää huolta lapsistaan" laulu tuli aamulla mieleen :)

   Poista
 2. Onneksi olkoon! Meillä oli ennen useampikin samanmerkkinen auto peräkkäin, ja hyvin kestivät. Toivottavasti kestää teilläkin!
  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan että kestää, kuukausi sitten ollut katsastuksessa, niin ainakin vähän aikaa voi ajaa rauhassa :)

   Poista
 3. Jee! Sanon minäkin:) Tuo oli niin kiva tieto, ja kiitosaihe:) Ei tarvinnut olla onneksi montaa päivää ilman sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli nopea rukousvastaus, niin se Herra auttaa!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)