Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 12. syyskuuta 2019

Syksyisessä metsässä ja huono kuvaKävin pienen lenkin syksyisessä metsässä. Kuvailin vähän syksy kuvia, alkaa nimittäin ainakin metsässä näyttää jo jonkun verran syksyiseltä.
Kävi kyllä vähän köpelosti siellä...metsässä oli sateiden jälkeen muutenkin märkää ja sitten hyppäsin pienen ojan yli ja tietysti toinen jalka meni veteen nilkkaa myöten ja samalla kompastuin pientareelle...onneksi ei sattunut :)

Lupasin Metsäntytölle kuvata sen eilen tuunaamani hameen, mutta oliko liian hämärää tai jotain, kun en kunnon kuvaa saanut. Lisäksi täytyy korjata, että hame ei varsinaisesti ollut ruskea,vaan mustalla pohjalla ruskeaa ja muita maanläheisiä värejä. Eli sen kanssa sopisi myös musta pusero, mutta tässä ne ruskeat. Ja tässä se huono kuva:Ja nyt se varmistui, että en päässyt sille Eläketuelle, oli liikaa ollut niitä sijaisuuksia silloin aikanaan. Eli edelleen väliinputoaja, johan siihen on tottunutkin, niin en sitä niin raskaasti ottanut.
Moi-moi!

8 kommenttia:

 1. Kauniita syyskuvia olet ottanut! Ihana hame myös - ja kyllähän tuosta kuvasta ihan selvän saa :) Harmillista tuollainen väliinputoajana oleminen...

  VastaaPoista
 2. Voi kun ikävää, että et päässyt eläketuelle.
  Kaunis hame ja asu!
  Voi hurja, onneksi ei käynyt pahemmin. Nyt on todella liukasta, sen huomasin itsekin eilen. Kalliolla ja puuterassilla meinasin vetää lipat.

  VastaaPoista
 3. Harmi, ettet päässyt eläketuelle. Väliinputoajan rooli on kurja.
  Sinä olet kyllä taitava tuunaaja. Nätti asu jälleen.

  VastaaPoista
 4. Harmi ,tuo eläkejuttu:(
  Kaunis asu.
  Upea tuunaus!
  Metsässä liukasta,lehdet ja sade yhdessä,todellisia liukumiinoja.

  VastaaPoista
 5. Kiitos hamekuvasta:) Tuo on juuri syksyyn passeli ja ruskaa sopii siihen kyllä. Miten harmillista, että se väliinputoajan osa jatkuu:(

  VastaaPoista
 6. Hienoa ruskaa on teillä ollut ja sienet on niin kuvaaminsen arvoisia. Olen itekki kuvannut sieniä :)

  Tuo sun hame on juuri muodissa olevaa kuosia. Eilen hipelöin kaupassa vastaavan kuosisia mekkoja ja puseroita.
  Hei, tuo pitsineuletakki on ihana. Virkkasin myös sellaisen harvan puseron villalangasta, saa nähä tuleeko pidettyä, onko liian kuuma. Sit löysin kirpparilta pitsisen valkean virkatun takin, olis ollut kiva kesällä pitää sitäkin.

  Tuosta eläketuesta en ole ollut tietoinenkaan, kuuklasin sen nyt. Onpa monta eri sääntöä siihenkin.
  Jännitän nyt syksyllä pääsenkö liiton lisäpäiville, vai ehtivätkö niidenkin saamista myöhentää. Ja nyt on "työkkäristä" hirmunen painostus, että pitää työtä hankkia jostain. Olen ollut tällä viikolla ahdistunut siitäkin. Ensi viikolla alkaa joku kurssi, kait se tästä selviää mihin tässä joutuu vielä.
  Hyvää viikonloppua sinne, liikutaan varovasti liukkaassa metsässä :))

  VastaaPoista
 7. Hauska tuo sienikuva :)
  Tuunaamalla saa kivasti kohennettua vanhempia vaatteita.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista ja myötäelämisestä. Mulla nyt kuitenkin on ainakin vuoden loppuun tuo yhden päivän kuntouttava työtoiminta, ihan hyvä niin.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)