Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 9. syyskuuta 2019

Kukkia ja vähän muutakin




Tänään oltiin jakamassa lehtiä ja ostamassa uusi kahvinkeitin, ennenkuin mies lähti auttamaan ruuanjakelussa. Sitä ennen vielä keittimen putsauksen jälkeen keitettiin kahvit ja nautittiin ne voileivän kanssa. Hyvä keitin tuntuu olevan, vaikka oli suht edullinen. Tuli kuumaa kahvia. (Toisin kuin meidän entisessä keittimessä, josta ei koskaan kovin kuumaa kahvia tullut). Onneksi näin!






Kukat nostin eilen ulkoa sisälle. Kuistille jätin vielä pelargoniat. Hyvin olivat ulkona olleet kolme kukkaa viihtyneet. Kaktus oli rehevöitynyt.













Olisi ehkä toinenkin kaktus kannattanut laittaa kesäksi ulos, vaan ei tullut laitettua. Keväällä kuoleman kielissä ollut annansilmä, jonka työnsin ulos rumuutensa tähden, onkin kaunistunut silmissä ja ruvennut kukkimaan, vaikka luulin ettei siitä enää mihinkään ole.















Tytön keväällä antama paprika on ruvennut kypsyttämään hedelmiään, kun pääsi kuistilta lämpöisempään.















Lisää kukkakuvia...






















Joskus kerroin ostaneeni kirppikseltä siniset pallovalot (paristo-sellaiset). Ei ollut niin hyvä ostos kuin luulin, kun ne olivat muovipussissa, ei niin tarkkaan nähnyt. Osassa palloja on liian isot reiät, että ne eivät kunnolla pysy, vaan putoavat. Voisi kai ne jotenkin "parsia", mutta laitoin ne vaan lasipurkkiin. Meneehän ne noinkin.













Koe käytin niitä tänään, kun oli vähän aikaa tosi hämärää, kun satoi ja ukkosti. Eihän niistä juuri valoa tule, tunnelmaa vaan. Entisen kahvinkeittimen lisäksi meillä hajosi olohuoneen lamppu/katkaisin, ei saa valoa olkkariin... :( Se aiemmin temppuili niin, että välillä siihen tuli valo, välillä ei...mutta nyt ei tule ollenkaan. Yleensä ongelmat tulee nipuissa, oletteko huomanneet? Onneksi olkkarissa on pikkulamppuja.





Huomenna meillä onkin taas Hesan reissu, toivottavasti menee mukavasti ja miehellä on kaikki kunnossa, tosin niistä kuulee tulokset vasta viikon päästä.






6 kommenttia:

  1. Kyllä ongelmat tosiaan tulevat yhtä aikaa! Meillä on tänä vuonna hajonnut mm. tv ja pyykkikone... ja läppäri on hajoamaisillaan... Kiva kun saitte hyvän kahvinkeittimen! Vai on teillä ollut ukkostakin. Täällä ehkä hetken satoi, mutta ukkosia ei ollut kesälläkään monta kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime yönäkin oli oikein kunnon ukkosmyräkkä. Salamat välähtelivät kovasti.

      Poista
  2. kauniita kukkasia.
    ;)minäkin ostin enkelinsiiven,jonku lehden jo puottanut,
    Miniä oli ostanut viherkasveja,kyllä ne kodin kaunistaa:)
    Sinulla paljon erillaisia kukkia,tuo annansilmä ,muuten taitaa tykätä,"vähän ulkoiluttamisesta"
    No hyvä että kahvinkeitin löytyi ,edullisesti.Seon tärkeä kapistus,,,,aamuisin:)
    nuo pallovalot ovat hurjan kauniita tuossa purkissa:))
    Toivotaan hyvää Onnea Hesan-reissulleja kokeiden tuloksille!!
    Kaikkea hyvää teille:)

    VastaaPoista
  3. Sulla menestyy kukat hyvin:) Ja nuo siniset pallovalot on kivat tuossa purkissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne ainakin välillä menestyy ja valotkin on ihan ok :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)