Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 3. syyskuuta 2019

Kirppistelyä



Tänä aamuna läksimme luterilaisen kirkon ruokailuun eli Evästä päivään-tilaisuuteen. Sitä ennen kävin vielä kirjastossa. Löysin kaksi luettavaa kirjaa ja kaksi pääasiassa katsottavaa, eli käsityö/idea kirjoja.

















Ruokailun jälkeen miehellä oli hieronta ja sillä aikaa meikäläinen pääsi kirpparille :) Jee! Tosin hieman kalliiksi se tuli mun ohuelle kukkarolle, kun miehen hieronta kesti tunnin ja mulla oli hyvää aikaa tehdä löytöjä :)








Laukkuja katselin, ajatuksena saada vähän isompi laukku, silloin kun sellaista tarvitsee. Tähän mustaan kiinnitin katseeni jo alussa.















Siinä vieressä oli söpö vihreä pikkulaukku, ja kun en osannut päättää päättää kumman otan, niin otin molemmat. Tämä pikkulaukku oli uusi.















Sitten alkoivat keltaiset vaatteet jostakin syystä huhuilla minulle hyllyiltä, vaikka en koskaan ole ollut mikään varsinainen keltaisen ystävä vaatteissa. Nyt kuitenkin siellä oli montakin ihanaa keltaista vaatetta. Otin sentään vain tämän puseron, tämäkin oli uusi. Normaalihinta (alkuperäisen hintalapun) oli noin 15 e, en sentään niin paljoa siitä maksanut :)














Ja kainalossani oli jo ensimmäiseksi mukaani nappaama lankapussi :) Tuossa oli aika paljon lankoja, vaikka pussin päällimmäiset näkyvät.















Monta kiusausta sentään vastustin, mutta näiden kohdalla annoin periksi :) Vaan haitanneeko tuo.







Kirppiksen jälkeen menin odottelemaan miestä tien haaraan, mutta hän soittikin, että tulisin sinne hierontapaikkaan,kun hieroja on meidän tuttu. Saatiin siellä vielä mehua ja kahvia kera keksien. Ihan mukava päivä :)

12 kommenttia:

  1. Tosi hyvät löydöt minunkin mielestäni!

    VastaaPoista
  2. Kivan pirteät puseron ja laukun löysit. Ja langat, taitaa olla 7 veikkaa, niistä neulot vaikka mitä. Hyvä käynti kirpparilla.

    VastaaPoista
  3. Tosi hyvät löydöt,kirppikseltä:)
    Ihania nuo edelliset kuvat.
    Tyylikkäitä naisia kera herran,:))

    VastaaPoista
  4. Ihania löytöjä teit kirpputorilla! Sellaista kirpputorilla tahtoo olla, aina löytyy jotain - ja sitä enemmän mitä enemmän on aikaa :) Tuo keltainen pusero on ihanan pirteä! Keltainen on yksi lempiväreistäni, koska se on niin aurinkoinen, mutta en minäkään oikein osaa pitää keltaisia vaatteita, jostain syystä...

    VastaaPoista
  5. Mielestäni ei ollenkaan haitannut, että ostit kirpparilta nuo langat! Olet taitava tekemään niistä vaikka mitä! Saat niiden töiden suunnitteluista paljon iloa, kuten myös kaikista tekemisistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lankoja ostan yleensä pelkästään kirppikseltä :) niinkuin muutakin.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)