Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 23. syyskuuta 2019

Kuistin siivousta




Innostuin sitten kuitenkin siivoamaan kuistia, sillä aikaa kun mies oli sählyssä. Tää on vaan tällainen alku versio. Kesäjutut vein vinttiin/sisälle ja toin jotain "lämpimämpää" tunnelmaa tilalle. Täällä on ollut oikein pakkas aamu tänään. Ihan valkoisena oli maa kuurasta. Ja kun heräsin ja tulin alakertaan, niin mies jo ulkona rapsutteli auton ikkunoita.





Kuistin "hylly-pöydän" ja tuolin käänsin toisin päin, ettei se lämmitysjohto ole pöydän päällä. Myös tuolin keltaisesta pehmusteesta käänsin nurjan puolen näkyviin, varautuen kissojen kuraisiin tassuihin tuolilla, ei niin näy tuossa värissä :)



















Matalan kaapin (ent. kirjahyllyn alaosa) päälle laitoin pari punervaa mattoa istuin paikalle.Tuo punainen "nukkamatto" sopi siihen niin hyvin, että pitäisi varmaan tehdä toinen samanlainen, nyt joutui laittamaan erilaisen, molemmat itsetehtyjä.










Siinä voi vetää kenkiä jalkaan tai kissat voivat loikoilla siinä. On tuossa vähän enemmän syksytunnelmaa. Kesäverhot on tosin vielä.





Voisin ottaa asiakseni tehdä toisen punaisen "nukkamaton" tuohon kaapin päälle, mulla kun on niitä liukueste-verkkoja, kun ostin kerran piha-kirppikseltä niitä :) Nyt olen virkannut ajankulukseni isompia isoäidin ruutuja niistä ohuista kirppis langoista. Mukavaa päivää teille kaikille, jotka täällä piipahdatte :)










16 kommenttia:

  1. Viihtyisä kuisti. Mukavaa päivää, täällä ei vielä käyty pakkasella.

    VastaaPoista
  2. Viihtyisän "syys-ilmeen" kuisti sai.
    Kaunis tuo lanka?/kude matto?
    Oletko itse tehnyt?
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen molemmat tehnyt itse matonkuteista. Pienempi on solmittu sellaiseen isompi reikäiseen liukueste verkkoon.

      Poista
  3. Minä olen joskus haaveillut jonkun tuollaisen nukkamaton tekemisestä, mutta en ole koskaan edes kokeillut. Jotain verkkoakin jossain kirppiksellä joskus hypistelin, mutta jätin ostamatta, kun en tiennyt olisiko se ollut sopivaa sellaiseen hommaan. Kuinka iso- tai pienireikäistä sen pitäisi olla? Ja siihen verkkoonko suoraan nuo "nukat" solmitaan? Kiva on kuisti nytkin, kuten oli kesäisessä asusaankin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on jotain puolitoistakertaa sentti kanttinsa ne reiät..ja ihan ryijysolmulla (kai se on) solmittu matonkuteen pätkiä :)

      Poista
    2. Kiitos tiedosta, nyt olisi kyllä kiva kokeilla:) Luulisin mulla olevan jossain ohjeita ryijysolmun tekemisestä.

      Poista
  4. Kodikasta teillä näkyy olevan! Oikein mukavaa syksyä sinne ja hyviä vauhteja uudella autolla! ;)

    VastaaPoista
  5. Kiva se on vaihtaa ilmettä välillä. Virkistävää!
    Tuollaisen solmitun maton vois varmaan tehä vessaankin, pitäis katella löytyykö jostain sitä verkkoa. Matonkudetta voi jostain aina löytyä. Tuo virkattukin on kyllä kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa tuokin matto on joskus ollut vessakin :)

      Poista
  6. Ihanan värikästä ja viihtyisää on siellä teidän kuistillanne!

    VastaaPoista
  7. Nythän näyttää kuisti niin kutsuvalta, oikein mukavan näköistä. Ihana tuo nukkamatto. Samantapaisesta olen haaveillut, mutta en ole vielä saanut mattopohjaa hankittua mistään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sude! Toiset väriin paremmin sopivat verhot voisi vielä vaihtaa ainakin pitkän ikkunariviin :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)