Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 26. heinäkuuta 2020

Yliväsynytkö?


Eilen tyttöjen äiti soittikin illalla, että tulee hakemaan tytöt jo silloin, kun suunnitelmat oli muuttuneet. Niinpä äkkiä tavaroiden kasausta,kännykän latausjohto oli näköjään jäänyt.


Tytöillä oli kolme keppihevosta mukana ja olivat jo heti edellispäivänä tultuaan tehneet pihalle esteradan tyhjistä ämpäreistä ja minun kasvihuoneesta kaivamista rottinkikepeistä (taisivat olla jostain vanhasta teltasta). Se oli kovassa käytössä. Välillä isompi tyttö laittoi maitokärryjen aisalle kaksi keppihevosta olevinaan vetämään ja itse veti siskoa niissä "hevosvaunuissa".







Kävimme myös tervehtimässä oikeita hevosia laitumen reunassa. Mies myös kävi tyttöjen kanssa kaupassa ja Kasvihuoneilmiöllä. (Minä sillä aikaa laitoin ruokaa). Miehestä oli iso apu.


Illemmalla kerittiin vielä käydä saunassa ja tytöt kävivät meidän pienessä joessa polskimassa. Ja sitten äiti jo soittikin.



Vaikka kaikki menikin ihan hyvin väsymystä/vatsavaivoja lukuunottamatta (itselläni), huokaisin kyllä helpotuksesta kun vastuu oli ohi. Ja näköjään kunnolla rentouduin yöllä, kun vasta vajaa puoli 10 aamulla heräsin lopullisesti. Harvinaista! Olin kyllä yöllä käynyt vessassa sekä silloin herännyt kun mies nousi ylös, mutta väsymys näköjään vei voiton.




Hipsukin rentoutuu... Elmon peitolla.







Hipsu jo loppuaikana antoi tyttöjen silitellä itseään. Se sopeutuu vieraisiin lapsiin ilmeisesti paremmin kuin aikuisiin. Rasmus kyllä häipyi heti, kun tytöt tulivat. Liekö osansa myös punkkilääkkeellä, jonka olin laittanut ja jota se inhoaa.. Olikin jo monta päivää kotona.




Miehellä onkin tänään näytelmäpäivä. Punaherukoita pitäisi pikkuhiljaa ruveta keräämään, joko tänään tai huomenna. Minun suussani ne maistuivat väkeviltä, mutta tyttöset sanoivat että ne ovat hyviä, mun vatsa ei ilmeisesti tykkää hapokkaasta.










Hei vaan!

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa olleen hyvin mukavia tyttöjä, mutta ainahan sitä voi pelätä vieraiden lasten kanssa tapahtuvan vaikka mitä. Hienoa kun meni hyvin ja tosi hyvä kun äiti sai asioitaan toimittaa.
    Kyllähän ne punaherukat on kirpakoita, sitten kun pakkanen purasee niin sanoivat niiden olevan parempia. En minäkän tykännyt syödä punaherukoita silloin ennen kun niitä oli.
    Mutta ihme ja kumma, nyt olen ostanut jo monta herukkasekoituspussia ja syön niitä aamupalalla maustamattoman jugurtin AB;n ja raejuuston kanssa. Niin se maku muuttuu, kääk, kun joutuu ostamaan marjoja :)

    VastaaPoista
  2. Minä meninkin poimimaan vadelmia metsään ja sain kauhean allergia "kohtauksen" :(

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)