Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

Ohi on...

...kirjeiden tuhous urakka nimittäin.



Tänään meni viimeiset "turhat" revittyinä roskiin. Kahden laatikon sisältö mahtui nyt yhteen, Kirjeet ja kortit samaan. Mitähän sitä seuraavaksi hävittäisi ?  :)







(Kuva joku vanha).


 Kirjeissä oli myös Haitilaisen  "kummilapseni" viralliset kirjeet, englanninkieliset, joista minä en koskaan välttämättä kaikkea ymmärtänytkään... mutta tuli kuitenkin yksinhuoltaja-äitinä tuettua myös Jean-poikaa täysi-ikäiseksi asti. Nuo monistetut kirjeet laitoin paperinkeräykseen. Usein siellä oli myös joku Jeanin tekemä piirustus tai värityskuva, pari hänen tekemää korttia säästin muistoksi :)
Mitähän hänellekin nykyisin mahtaa kuulua...aikuinen mies...




Muuten en mitään erikoista tänään ole tehnytkään. Mies oli näytelmissä ja en tehnyt ruokaakaan, vaan kaivoin kaapista voileipä-grillin ja tein itselleni kuumat voileivät lounaaksi. Myöhemmin kahvia, keksiä ja rahkaa.




Elmon kanssa pikkuinen lenkki, juuri silloin alkoi vähän satamaan, ainoa pieni sadekuuro tänään. Eipä tässä kummempaa. Mukavaa iltaa teille.











4 kommenttia:

  1. Kyllä pitäisi minulla ottaa sinusta mallia! Minulla olisi turhia papereita, jotka pitäisi hävittää. Kaikkea nurkkiin ja kaappeihin kertyy. Tallessa on myös lehtiä, joissa on ollut artikkeli, jonka takia olen lehdetä säästänyt. Tästä postauksestasi otan nyt kopin ja isken kiinni joutavien paperien nippuun. Hyvää viikon jatkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä sitä paperitavaraa aina kerääntyy...kummallisesti.. Samoin hyvää viikon loppupuolta sinulle Tarja!

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa kun sait urakan tehtyä! Saisinpa minäkin jostain intoa siihen ja moneen muuhunkin. Talo ihan pursuilee tavaraa, joka joutaisi joko kirpputorille tai roskiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tavarat niin helposti kasaantuvat, minullakin sitä on niin että melkein riittäisi toiseen taloonkin :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)