Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 28. heinäkuuta 2020

Virkkausta ja Baddinkiä :)

En uskaltanut lähteä vadelmia keräämään (vrt. edellinen postaus) , sen sijaan keräsin kypsempiä punaherukoita. Nyt on tullut pilvistä, niin jos sataisi, niin ehkä siitepölymäärät metsästäkin laskisi, niin voisi käydä katsomassa niitä vadelmia. . .



Käväistiin taas Lahnajärvellä kahvilla, siellä oli kauniita kukkia terassilla :)












Juotiin kahvit ja syötiin (entiseltä nimeltään ) neekerinsuukot, onko ne pusut vai mitkä nyt...





Virkkasin äsken neliöitä ja rupesi väsyttämään. Pitäsköhän juoda vielä mukillinen kahvia...



                                                       -  - - - - -



Tuohon asti kirjoitin eilen, sitten rupesi niin väsyttämään. Nyt ulkona on pilvistä, ja vähän märän näköistä, liekö satanut  yöllä.
Yöllä taas heräsin pari kertaa, niin vaihteeksi soi päässä kummallakin kerralla (ja edelleen) Baddingin laulu: "Kun sinut tanssiin hain, en tiennyt mitä sain. Soi biisi rytmikäs..."  Tuosta tuli tv:stä aiemmin, niin jäi soimaan mieleen,hyvä laulu kyllä :) Minun nuoruus ajoilta.



Pitäisiköhän kuunnella se You tubesta ja fiilistellä...jos se sitten lopettaisi soimasta päässä....


Mukavaa päivää!























8 kommenttia:

  1. Toivottavasti väsymys on ohi. Joskus on ihmeellisiä kausia, että väsyttää. Silloin tulee ajatelleeksi, mikä kumma sen aiheuttaa.
    Somerjoen biisit ovat todella hyviä, nerokkaita! Ihan mielellään niitä kuuntelee vaikka unessa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä ollut väsymys ohi, just nousin ylös päivälevolta, sellasessa horteessa tuli taas tunnin verran oltua,kun mieskään ei ole vielä tullut kotiin. Vois kyllä piristyä, kun lähtisi ulos...

      Poista
  2. Joskus vaan jää joku "korvamato" soimaan, eikä se meinaa millään lähteä:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se "korvamato" loppui kun kuuntelin sen Yoy tubesta.

      Poista
  3. Baddingilla on hyviä lauluja. Toivottavasti se siitepöly ei vaivaa enää. Itse haluaisin mennä lakkasuolle. Olin eilen Pyhä-Häkin kansallispuistossa, ja siellä näki soilla vähän lakkoja siellä täällä. Suurin osa oli kyllä varmaan poimittu pitkospuiden vierestä. Ja monet olivat vielä raakoja.

    VastaaPoista
  4. En vielä uskaltanut lähteä sinne hakkuuaukealle, kun en tiedä onko satanut vai ei...en kyllä haluaisi sitä hirveätä nuhaakaan...sade kai vähentäisi siitepöly määrää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meninkin kuitenkin, oli se varmaan satanut yöllä, kun ei nyt tullut sellaista nuhaa, tosin en mennyt ihan sinne pusikkoon, vaan keräsin laidoilta.

      Poista
  5. Yhtenä päivänä katoin tv:stä iskelmäohjelmaa Iskelmä-Suomi.
    Jamppa Tuominen lauloi..."Sua muistan vielä useinkin yksin, kun mä oon. Kuin kynttilä on elämämme tää. Vain pieni tuuli jokus voi liekin sammuttaa taas toisinaan se myrskyn kestää voi..." Tämä oli joskun nuorena ihan lempikappale. Voi että, kun iskee suoraan sieluun. Nykyisin ei tule kuunneltua musiikkia, koska ei ole radiotakaan. CD-levytkin tuolla odottaa aikoja jolloin löytyisi soitin :)
    Toivottavasti sun allergiaoireet helpottaa, jotta voisit kerätä marjoja!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)