Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 25. heinäkuuta 2020

Elämän yllätyksiä








Eilen sattuikin sellainen yllätys, että mulle oli jätetty face-bookiin soittopyyntö eräältä seurakunnan siskolta, ja kun soitin hänelle, multa kysyttiin voisinko ottaa heidän kaksi tyttöä viikonlopuksi hoitoon. Mulla tuli heti kauhea stressi, mutta lupasin kuitenkin. (En kehdannut kieltäytyä, kun ei ollut hyvää syytä). Niinpä jo eilen oli vatsa kipeä ja tänään maha sekaisin. Pahuksen vatsahermot!
 Lisää huolehtimista aiheuttaa se, että nuoremmalla on laktoosi intoleranssi, onneksi äitinsä toi hänelle varalta omaa ruokaa.



He tulivat illalla, joten en eilen mennyt seurakuntaankaan. Mies meni ja sai autoonsa kolme kyytiläistä sinne. Tyttöjen kanssa on mennyt ihan hyvin,vaikka väsyneitä tuntuvat vieläkin (klo 10) olevan, nuorempi kävi jo tosin aamu-palalla, mutta meni sitten takaisin sänkyyn isosiskon viereen.



Toivotaan, että kaikki menee hyvin huomiseen, kun äitinsä tulee heitä hakemaan. Sitten saa huokaista helpotuksesta, kun velvollisuus on hoidettu :)




 



7 kommenttia:

  1. Toivottavasti kaikki menee hyvin!

    VastaaPoista
  2. Tämä blgogeri oli tuolla kirjoitus-puolella niin pienellä, että suurensin tekstin itselleni ja näköjään se tuli suurempana tännekin :)

    VastaaPoista
  3. Reagoisin samalla lailla. Riippuu ihmisestä, mutta olen sitä mieltä että tuo on hyvin suuri pyyntö!
    Joillekin on helppoa hoitaa vieraat lapset kaiken sivussa noin vaan. Mutta itse olen sellainen ettei se hoidu noin vaan! Ymmärrän oikein hyvin stressisi!

    Ennakoin vaan, että ensin vaikerrat tätä. Seuraava postaus on, kuinka hyvin kaikki meni ja kuinka hyvä sinun nyt on olla kun hoidit nämä lapset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kumma kun aina pitää stressata, kun jotain erikoista tulee yht äkkiä. No, nyt ollaan kuitenkin jo helpommalla puolella ja huomenna tytöt lähtevät kotiin.

      Poista
  4. Ymmärrän stressantumisesi, kun itsekin helposti stressaannun vieraiden tulosta. Mulla ei mene edes maha sekaisin, sulla vielä se tekee siinä lisästressiä. Mutta hyvin se varmmaankin kuitenkin menee ja jälkeenpäin on varmaankin hyvillä mielin siitä vierailusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttöjen äiti soittikin jo illalla, että tulisikin hakemaan jo tytöt, kun suunnitelmat oli muuttuneet. Alunperinhän piti vasta tänään hakea. Olin varmaan sitten rentoutunut, kun heräsin aamulla lopullisesti vasta lähempänä puoli kymmentä, hyvin harvinaista!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)