Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 9. heinäkuuta 2020

Ei tämän kummempaa







 Kuva tytön ottama Kalajoelta, lomalta. (Toivottavasti häntä ei haittaa kun lainaan) <3 br="">


Eilen oltiin siellä Helsingissä.. reissu meni ihan hyvin, mutta tuloksista mies saa tietysti tietää vasta myöhemmin. Takaisin tullessa käytiin Lidlissä sekä ABC:llä , mies tarjosi mulle hampurilaisen (gluteenittoman) ja itselleen tietysti myös syötävää.


Illaksi meitä oli kutsuttu yhteiskristilliseen hartaus/kahvi hetkeen...se oli niinkuin pihaseurat. Naapuri-kylässä. Oltiin osa ajasta sisällä ja suurin osa ulkona,kun ei satanut, vähän viileä sää vaan oli, mutta kaikki saivat tarvittaessä takkeja ja peittoja. Sellaista tää suomen suvi on... Minä olinkin ottanut kyllä takin, kun ei ollut varmaa,onko se sisällä vai ulkona, ja inhoan palelemista. Miehellä ei ollut, kun tuli suoraan autokorjaamolta hakemaan minut, onneksi sai sieltä lainatakin. Minäkin sain  "lainapeitteen" jaloille. Meidän yhdet ystävät olivat myös siellä, ja tietämättä meidän tulosta, ystävä rouva oli leiponut sinne tuliaisiksi gluteenittoman mustikkapiirakan :) Minäkin sain siis herkutella!



Nyt taivas on taas mennyt enimmäkseen pilveen, aamulla vielä paistoi aurinko, ja nytkin jostain pilven reunalta. Heippa!

8 kommenttia:

  1. Kyllä nyt on viileät säät ulkona iltaa istumaan! Hyvä, että löytyi vilttiä ja lainatakkia. Itse mietin, pitääkö tuplaikkunat jo nyt laittaa takaisin paikoilleen. On meinaan kylmä öisin untuvapeitosta huolimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen nyt pitänyt makuuhuoneen ikkunan kiinni, aiemmin se oli yöt auki.

      Poista
  2. Suomen kesä on tällasta, ei oikein hyvä milloinkaan. Kuuma/kylmä/märkä...No mua ei tämä saa nyt haittaa, takkia päälle vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säiden ääri-ilmiöt on kyllä yleistyneet. Kaikkea tulee ja paljon...oli sitten auringosta tai sateista kysymys..

      Poista
  3. Villasukat jalassa täällä luen blogeja :) Tänään on sadekuuroja tullut ja mennyt, jyrähtelipä ukkonenkin. Pihahommat jäi toisen päivän puuhiksi. Hyvää viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Täälläkin uskosti vähän eilen, koira oli ihan hepulissa, kun pelkää ukkosta.

      Poista
  4. Minulla on tuuletusikkunat auki yötä päivää! Tykkään ilmeisesti viileämmästä säästä! Pitkälle syksyyn pidän myös makuuhuoneen ikkunaa raollaan.

    Tavaranvähennystä olen joutunut tekemään aivan kauheasti kun jouduin tyhjentämään äiti-vainaan kodin; tuli vielä maksamaan paljon kun piti tilata kuorma-auton siirtolava pois meneville tavaroille ( maksoi satoja euroja) ja kun vei kaatopaikalle niin sekin maksoi! Toki kierrätimme kaiken mahdollisen! Mutta oli aika ylivoimainen urakka tällaiselle pienituloiselle!

    Sen päätin että minun lapseni ei tartte maksaa itseään kipeäksi kun joskus joutuu minun kotini tyhjentämään!! Ja olenkin hävittänyt kaiken ylimääräisen tavaran ajatellen jälkeenjääviä...Hyvin oon tullut toimeen ilman kaikkea ylimääräistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä mies tykkää myös viileästä. Kyllä sitä on hyvä välillä pistää tavaraa pois :) Tosin tuli eilen jotain kirppikseltä hankittuakin ..

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)