Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 10. heinäkuuta 2020

Aamulla

Näin aamulla vielä aurinko paistaa komeasti :) Meninkin juomaan toisen aamukahvi mukillisen "omaan" aurinkoiseen nurkkaukseeni. Siinä oli jopa lämmin. Kännykkäkin piti hakea ja ottaa muutama kesäinen kuva.










Muratti on viihtynyt hyvin ulkona ja saanut seurakseen kivi-kissan.Tosin myös oikeita eläinkavereita oli minulla seurana.









Hipsulle maistui sadevesi... ja Elmolle aurinko










"Rentunruusut" kukkivat...









...ja tammi viheriöi sinistä taivasta vasten. (Tosin ei niin kirkkaana värit tule kuvaan ,kuin oikeasti).










Mukava oli viettää aikaa auringossa kahvi-mukillisen verran  hyvässä seurassa. Kävin vielä kasvihuoneessa ottamassa pari kuvaa, molemmissa kasveissa on jo kukat tulossa, mutta saa nähdä kerkiävätkö muuta tehdä, ne on kyllä ruukuissa, joten otan ne varmaan sisälle, sitten kun tulee liian kylmä.

















Hei vain ja mukavaa kesä-päivää!

8 kommenttia:

  1. Ihanat tuollaiset kahvihetket eläinkavereiden seurassa ♥ Ja se, että on kesä, vaikka nyt ei olekaan niin lämmin. On silti kesä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :)Tänä aamuna onkin sitten ihan toisenlainen sää...vettä tulee reippaasti heti aamusta.

      Poista
  2. Kesällä on ihanaa juoda kahvia ulkona. Ihania seuralaisiakin sinulla oli siellä! Horsma on kaunis kukka, kiva kun ne kukkivat taas. Täälläkin oli välillä aurinkoista, mutta aamulla oli kyllä jo ensimmäinen sadekuuro ja äsken oli ukkosta. Nyt on vieläkin hämärää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä sataa tänään heti aamusta alkaen, harmi vaan kun miehellä on Vivamon Raamattukylän harkat, ei ole hääppöinen sää harjoituksiin (kun nehän on ulkona).

      Poista
  3. Kahvihetki ulkona on mukavaa. Tuntuu, että kahvikin maistuu paremmalla auringon lämmittäessä. Seurakin sinulla on oikein laatuluokkaa.

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuvia! Mikäs sen parempaa kuin leppoisa kahvihetki kesäisenä aamuna hyvässä seurassa 🤍

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)