Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Vielä yläkerrasta

Eilisen makuuhuoneen siivous poiki pari juttua... ensinnäkin päätin luopua saumuristani, jonka Kierrätyskeskuksesta aikoinaan ostin/vai sainko (olin silloin siellä töissä),koska en milloinkaan ole oikein tullut sinuiksi sen kanssa.






 Jatkuvasti on ollut ongelmia, silloin harvoin kun olen yrittänyt sitä käyttää. Hermot on vain kiristyneet sen kanssa, joten heippa vaan sille!


Roskalava-ryhmässä siitä ilmoitin ja heti tuli pitkä rivi halukkaita ottamaan sen. Mukana annan ohjekirjan sekä pikku-kassillisen lankoja. Nyt aamupäivällä pitäisi tulla hakijan. Toivottavasti siitä on iloa seuraavalle omistajalle :)





Myös ihmettelin sellaisia eräältä tuttavalta saatuja leveitä, paksumpaa kangasta olevia "nauhoja", että keksinkö niille käyttöä. Tässä esimerkkejä väreistä.












 Siellä oli myös keltaisina niitä jokusen verran, niin innostuin kokeilemaan tehdä niistä sängynvierus maton. Eli ompelin  kaitaleet vain vierekkän ja kanttasin päät mustavalkoisella samaa materiaalia olevalla nauhalla.







Muun värisiä "nauhoja,kaitaleita" vielä mietin, josko nekin laitan tarjolle Roskalava-ryhmään.
Eipä tässä muuta, ehkä jatkan vielä yläkerran järjestelyä, kun mieskin on siellä harkoissa.



6 kommenttia:

  1. Mukavaa tuollainen siivous, kun saa tilaa kaappeihin. Toivottavasti seuraavalla ei mene hermo saumurin kanssa. Ihana keltainen matto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunpa saisikin tilaa... olen nyt paljon tavaraa laittanut tarjolle Roskalava-ryhmään, mutta yksi satsi on vasta haettu..tänä iltana pitäisi tulla kaksi hakijaa..

      Poista
  2. Olet taitava ompelemaan! Tartut toimeen ja saat aikaiseksi. Olisinpa myös sellainen!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)