Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 24. heinäkuuta 2020

Väsymystä ilmassa







Vaikka eilen sainkin keitettyä noita mehuja, niin itse asiassa olin eilenkin aika väsynyt. Mehujen laiton jälkeen join kahvia, sekään ei auttanut, vaan varmaan tunnin makasin "horroksessa" sohvalla, väsytti ihan mahdottomasti, mutta ei vaan uneen kokonaan osannut vaipua...se olisi helpottanut.



Muutenkin,vaikka joskus innostun jotakin tekemään,olen yleensä aika väsynyt,pätkittäin jaksaa jotain tehdä, mutta ei kauaa. Tänä aamuna, niinkuin melkein joka aamu, aamupuuron ja kahvin sekä Päivän Sanan jälkeen kallistuin taas pikkuhuoneen laverisohvalle, päässä humisi ja korvat soi. Aamuisin ei jaksa juuri mitään, jos ei ole pakko. Sitten kun siinä jonkun aikaa peiton alla lepäilee.niin pääkin alkaa tuntua omalta. Onneksi, ettei koko päiväksi jää sellaiseksi "unteloksi".



Tänä aamuna tuli taas mieleen, joskus silloiseen Raamattuuni kirjoittamani laulun säe, jonka olin silloin kuullut Radio Deiltä.


" Herra, ota minun evääni,
viisi leipää ja kaksi kalaa.
Minä olen niin väsynyt,
vaikka tultasi tahtoisin palaa."



Sekä:


"Riittääko kun saat olla Jumalan vainiolla"...



Iltaisin on jalat/selkä vaivanneet, päivisin ne on suht hyvässä kunnossa, vaikka uutena vaivana polven "piiputtamisen" lisäksi on tullut kantapää-kipu samaan jalkaan. Siksi(kin) on lenkit nyt jääneet vähemmälle. Mutta tosiaan illalla, kun pitäisi nukkua, niin rupeaa kuuntelemaan niitä särkyjä ja kipuja...vanhuus ei tule yksin...Välillä otankin joko särkylääkkeen tai melatoniinin tai molemmat, harvemmin kyllä,mutta jos ei uni tule.


Tällainen vuodatus tänään, ehkä se taas tästä piristyy elämä :)  Varmaan tuo matalapainekin vaikuttaa, aamulla satoikin kovasti. Pirteämpää päivää teille!<3 br="">








6 kommenttia:

  1. Sama vika täällä, että aamulla voi mennä muutama tunti aika tokkurassa ja kun teen jotain, väsähdän aika nopeasti. Minun pitäisi kyllä liikkua enemmän ja kohottaa kuntoa. Kunpa saisin oikeasti aloitettua säännöllisen liikunnan, kun se tahtoo jäädä niin satunnaiseksi... Se on kyllä harmi jos kantapääkipu estää liikkumisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytiin sentään miehen kanssa kävelylenkillä eilen, ei onneksi kantapääkään niin kovasti vaivannut.

      Poista
  2. Parempaa oloa sinulle! Matalapaine väsyttää ja kolottaa täälläkin. Kyllä näitä vaivoja alkaa pikku hiljaa kertyä, ei auta. Yritetään nauttia hyvistä asioista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. Nyt on vatsa vuorostaan ollut sekaisin...

      Poista
  3. Toivotaan parempia ja pirteämpiä päiviä! Sateet ja kylmyys tekee kipujakin enemmän, vaikka tuntuu ettei mikään ilma oikein ole hyvä. Täällä tuntuu kuin +7 astetta ois, niin on vilpoista kyllä.

    VastaaPoista
  4. Eilen olikin aika "vilakka" päivä, kävelylenkillä tuli kuitenkin jo kuuma, kun oli ohut fleece-takki päällä.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)