Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Sadetta ja joulumietteitä

Joulu lähestyy, vaikkei sitä uskoisi...mahdoton vesisade on tänään ollut koko aamupäivän, nyt taitaa vähän hellittää. Mitäpä sitä muuta tällaisella ilmalla tekisi kuin kaivelisi joulukoristelaatikoita. Joka päivä olen pikkuisen lisännyt joulukoristeita, niin ei tule liian raskaaksi :D
Tänään koristelin meidän pikkuisen tekokuusen...se voi olla, että jääkin ainoaksi kuuseksi,kun ei ole tilaa isommalle.

Tuossa kuusessa on pienet värilliset lamput. Olkipukit ja vedettävä heppa pääsivät pikkukaapin päälle. Ja vielä ylempänä hyllyllä on "talvineito" ystävänsä sorsan kanssa, niinkuin viime talvenakin :)
Kransseja valoineen on ripustettu ikkunoihin ja jotain koristetta johonkin. Valoa nyt tarvitaan kaamoksen keskelle. Huomenna viimeinen työpäivä ennen joululomaa, joka kestääkin noin kolme viikkoa :) Kun soppakirkko on tauolla. Huomenna meillä on siellä "puurojuhla". (Puuro tulee valmiina ravintolasta).
Isännän kyydissä pääsen aamulla ja katsotaan tulenko bussilla talaisin vai jäänkö kaupunkiin iltaan asti ja tulen sitten isännän kyydissä. Saa nähdä. Olis hyvä tilaisuus tehdä jouluostoksia, mutta ollaan sovittu ettei osteta mitään erikoista, korkeintaan jotain pientä, koska itse saan rahaa vasta joulun jälkeen. Isäntä kerkisi kyllä ostaa mulle jonkun lahjan, ennenkuin tiesi mun rahatilanteen. Joten ehkä ostan hälle jotain pientä, jos löydän sopivaa... Mutta näillä suunnitelmilla mennään. Mukavaa joulunalus aikaa!

12 kommenttia:

 1. Valaistu pikkukuusi on kaunis sekin. Minullakin on eteisen pöydällä pieni kuusi koristeltuna ja valaistuna. Isoa kuusta ei meille tänä vuonna tulekaan.
  Mukavaa joulunodotusta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kaunis kuusi ja muutkin asetelmat. Ihan hyvä ois tuollanen pieni kuusi. Oon vähän haikaillut itekki, kun tuli hävitettyä entinen. Joku pieni havunoksa edes olis. Tai kattelen vaan viime jouluisia kuvia :)
  Siitä se joulu alkaa tulla :)

  VastaaPoista
 3. kaunis pikkukuusi,Kauniisti olet koristellut lipaston päällisen.
  Ihana liina:)
  Tuolla ylähyllyllä tuo kynttilä/lamppu minulla samanlainen.kauniita jouluisia juttuja.
  No,mukava päästä valmiille joulupuurolle;)
  Olin laulamassa kauneimpia joululauluja....tänä iltana (ke)
  Mukavaa joulunalus aikaa;) Teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuroa tuli syötyä ja vähän sekahedelmäkeittoakin ja kinkkuvoileipää töissä. Ja lisäksi joulutorttu ja marjapiirakka kera kahvin. Joulumuistamisia tuli myös työkavereilta, pääasiassa kortteja.
   Samoin sinne mukavaa joulunalus aikaa :)

   Poista
 4. Meillä ei ole ollenkaan kuusta. Tuo pieni kuusi olis meillekin sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen poikamies aikojen pikkukuusi riittää ihan hyvin meillekin :)

   Poista
 5. Kiitos Sesse!!
  Olet ihana -blogiystävä:))
  oisin kirjoittanut sähköpostin ,mutta huomasin niitä olevan useamman,?ja muistin ettei Sinulla joku sähköposti pelittäny??
  Onko Sinulla toimivaa sähkistä.laita ,minun sähköostiin viesti,vastaa sitten siihen:)))
  Kiitos!! :)))

  VastaaPoista
 6. Liisa, laitoin sinulle viestiä :)

  VastaaPoista
 7. Hyvää Joulua teille sinne!, kaunis joulunen koti teillä.Me ei jakseta kuusta laittaa, laitoin vain valoja ja kynttilöitä, joulunen ruoka tuo joulun tuntua, tuoksut ja joulusauna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piritta! Valot ja knttilät tuo tosiaan joulutunnelmaa :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)