Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Huhhuijaa!






Kuva vanha





Varoitus! Tunteiden tuuletusta!



Voihan ihme miten hankalia voivat olla nämä tietokone- ja puhelin asiat. Aivot meinaa mennä ihan solmuun. Ja kun yhtä aikaa tuli uusi puhelin ja suomi24 aikoo lopettaa, niin meikäläisellä nousee höyry päästä... Sainpa nyt katsottua vanhat s-postit..miksi niitäkin on tullut useampi avattua joskus...no vastaus on tietysti se, että kun alkuperäinen s-posti (suomi24.fi) oli ihan omalla nimellä ja tarkoitettu tutuille ja virka-asioille, niin halusin blogille oman s-postin. Siinä sählätessä niitä tulikin pari tehtyä ja lisää asiaa sotki se kun miehelle ja mulle tuli (vahingossa)se yhteinen s-posti, kun en tajunnut sitä että kone yhdisti meidän s-postit.




No, nyt yksi s-posti oli jo loppunut kun sitä ei ollut käytetty, hyvä niin. Täällä blogissa mainittu s-posti on käytössä ja vielä samoin se suomi24, joka tammikuussa loppuu. Ja se miehen kanssa yhteinen...onhan sitä siinäkin , liikaa!
Varsinkin meikäläiselle jolla tunnussanojen muistaminen on paperilippujen varassa. Katsotaan jos lapset osaisivat neuvoa miten saisin sen loppuvan suomi24:n siirrettyä siihen uuteen järjestelmään, kun siinä on kaikki tärkein, viralliset asiat yms. Varmaan jouluna ainakin lasten kanssa nähdään. Itse kun en osaa paljoakaan englantia, niin se vielä lisää vaikeutta, kun monissa s-posteissa on englanninkieliset ohjeet, huh!





Mun hermot ei kestä nykyään enää noita teknillisiä juttuja kun pää on kun seula... ei siellä mikään pysy... vaikka periaatteessa siitä ei hoitajan mukaan vikaa löytynytkään... puolentoista viikon päästä mulla pitäisi vihdoin olla se geriatrin vastaanotto...tänään sitten selvisi vielä, että mulla ei ole kyytiä sinne, kun mies on näytelmissä. Pitää varmaan mennä naapurin miestä vaivaamaan, josko hän pystyisi mua käyttämään siellä lääkärissä silloin.
Alkavalla viikollakin on aikamoista höösäämistä taas, kylätalon ja seurakunnan joulujuhlien lisäksi silmälääkäri, soppiksen työpäivä ym. Kaikki melkein on loppuviikosta, jolloin mun kyytimies (ukkoseni) on näytelmissä. Siinä sitä taas miettimistä...




Mutta anteeksi tää vuodatus ja valitus, tunteiden tuuletus! Ennenhän ainakin oli sellainen blogiryhmäkin kuin Vuodatus...kävin joskus sitä lukemassa, kun itse en vielä blogia pitänyt. Ukkoseni on pelaamassa sählyä. Aamupäivällä käytiin entisessä seurakunnassa tilaisuudessa, mukava oli vanhoja tuttuja nähdä.
Kiitos kun kuuntelitte (luitte :)



14 kommenttia:

  1. Tsemppiä kaiken järjestämiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila! Nyt jo ainakin kylätalolle kyyti järjestetty :)

      Poista
  2. Vaikka tietotekniikkaa hallitsisikin, tuottaa jatkuvat muutokset ja uuden opettelu välillä harmaita hiuksia. Tunteiden tuuletus on sallittua. Toivottavasti saat tekniikan ja menosi järjestettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän ne pikkuhiljaa järjesty..välillä vaan tuntuu että kaikki kaatuu päälle ja yhtä aikaa...

      Poista
  3. Toki saat tuulettaa tunteitasi, niin pitää tehdä aika ajoin. Harmillisia nuo tietotekniikan uudistukset vähän väliä. Voimia järjestelemään menojasi!

    VastaaPoista
  4. Kovin kuulumiset olivat elämän makuisia. Se on semmoista "säätöä" tietokonwhommien kanssa välillä. Kun ei tarvitse noita sähköposteja kovin usein lopetella jne, niin ei voi tietää mitä pitää tehdä. Kuulostaa kiireiseltä viikolta, joten toivotan voimia tulevaan viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja K! Pikkuhiljaa se täytyy tehdä minkä voi, tänä aamuna meinasi vielä selkä mennä, vähän kipeä ollut koko päivän...

      Poista
  5. Ikäviä tuollaiset s-postiin liittyvät ongelmat. Muistan kun tuo google+ lopetti ja piti saada kuvat talteen. Oli siinä hommaa ja monta muuttujaa. Oma s-postikin taitaa tulla maksulliseksi tai sitten ei. Virallista tietoa ei oo vielä tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikäviä ne on, kun ei meinaa pysyä kärryillä kun kaikki muuttuu...

      Poista
  6. Minua tässä oikeastaan hymyilyttää, kun luin tekstisi, huom.ei missään negatiivisessä mielessä, vaan sillä että kun sinun päästä nousee höyry, ja mies on aina jossain, ja juuri kun sitä tarvitsisi.Mun mies sai torstaina sydän infarktin, eli se on jo toinen kerta, mutta selvisi siitä nopeiden ammatti lääkärien ynm.avulla.Minä taas nautin siitä että sain olla yksikseni 4 päivää, en hätäänny ihan helposta, ollaan 50 vuotta oltu aviossa, ja kansakoulu ajoista asti jo tunnettu, niin se kai on syynä mun rauhallisuuteen.
    ok.olen itse melkein samanlaisessa tilanteessa tietsikan suhteen, kun poistin toisen blogin, niin nyk.blogi ei päivitä blogiluetteloa ja ei muutenkaan toimi,profiilikin hävisi johonkin blogista, mutta se ei kai ole tärkeää, poika tulee lauantaina niin kattoo,ja samoin s.postiin vuotaa 40 roskapostia vrk;dessa.Onpa käynyt mielessä että lopetan blogin kokonaan, mieluummin lukisin sanaa ja muitakin hyviä kirjoja,ja nuo päivät menee niin nopeasti muutenkin,akkukin on ihan loppuun käytetty,toki voin lukea toisten blogeja ja kommentoidakkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä välillä tuntuu,että pää sauhuaa kun miettii noita tietska- ym juttuja...mutta eiköhän sitä taas tästäkin viikosta selvitä :)

      Poista
  7. Heipä hei :)pitkästä aikaa!!
    tai itseltäni niin tunnostaa:)
    ONHARMI,kun kaikki muuttuu,kun just on oppinu:(((,niin joko pysytään keölkassa tai pudotaan..pidetään kiinni ja pysytään,,opetellaan vaikka hitaasti ...
    luin tuosta sähköpostista..eipä taia olla kaukanen asia kun gmail kin maksullinen,:((..
    pike kirjoitti roskapostista,mulle tulee ehkä viikossa yksi,ne täyttää koko sähköpostin jos niitä tulee kamalasti!
    Mukavia joulutouhuja sinulle,Sesse!
    jk.jokos lokerokaappi kaupat oot lyönyt lukkoon?:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla kaappi kauppoja vielä lyöty lukkoon, pitäisikin ystävälle laittaa viestiä...Ei minullekaan juurikaan tule roskapostia koneelle onneksi :) Joulua kohti mennään pikkuhiljaa sen mitä keritään..

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)