Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 14. joulukuuta 2019

Menoa riittää...




Eilen illalla oltiin seurakunnan joulujuhlissa. Kuvaelma, lauluja esitettynä ja yhteislauluina, joulusaarna ja riisipuuroa ja kahvia kera joulutortun. Mies tuli sinne suoraan näytelmistä myöhemmin ja oli saanut tuoreen "joululeivän" eräältä tuttavalta.





Luulin, että tänään olisi menoista vapaa päivä, mutta ystävä pyysikin hänen miehensä synttäreille, sinne pääsin meidän pastorin kyydissä. Mukava oli ystävää nähdä, ja paljon juteltiinkin, kun toiset vieraat puhuivat päivänsankarin kanssa ja keskenään. Kaikenlaista samaa vaivaa ym. oli meillä, kun ollaan melkein saman ikäisiä :) Osallistuttiin tietysti välillä myös yleiseen keskusteluun. Minäkin uskaltauduin ottamaan tavallista piirakkaa, joulutortun ja täytekakkua, ja vatsakin tuntuu vaihteeksi ihan hyvältä, vaikka välillä oli monta päivää huonompana. Selkäkin on edelleen pikkuisen parempi, kyllä se kohta on kunnossa :)





Nyt lämmitän saunaa samalla kun kirjoitan, no ei ihan samaan aikaan kuitenkaan... Jouluista valosarjaa ripustelin seinälle ja lapsuuteni Erik Forsmannin joulutaulun "ilmoitustaululleni". Tuo on niin suloinen paperitaulu ja joka vuosi täytyy laittaa esille :) Lapsuusmuistoja <3







Kokeilin joskus aikaisemmin tehdä karkkipapereista tähtiä, ja nyt kokeeksi laitoin ne punaiseen jouluvalooni:)














Luonnossa näyttää kauniimmalta kuin kuvassa.





Mies soitti vähän aikaa sitten että hänellä menee vielä jonkun aikaa...yritän pitää saunan lämpimänä... Nyt täytyykin lähteä vilkaisemaan saunaa, hei vaan!

2 kommenttia:

  1. Voi että, tuon tyyppisiä paperitauluja oli meilläkin. Se oli mun nukkumispaikan yläpuolella seinällä. Sitä sai katsella vuosikausia. Nastoilla laitettiin seinälle ennen joulua, oli haltexista seinät niin hyvin pysyi. Joulutaulu oli sinne asti kunnes laitettiin pääsiäistaulu.
    Voi niitä aikoja.

    VastaaPoista
  2. Ihania aikoja, joulu ajat ja kesäloma oli lapsena/nuorena parasta <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)