Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 20. joulukuuta 2019

Enkeleitä, onhan heitä...




Minäkun olen sellainen keräilijä-tyyppi, niin on tullut kerättyä varsinkin erilaisia kortteja, eri aiheita. Niin myös suojelusenkelikortteja. Uskon, että todellisuudessa Jumalan enkelit ovat miehiä, voimakkaita sellaisia, jotka suojelevat ja auttavat hädässä.
Mutta korteissa he ovat yleensä naisia, jotka varjelevat lapsia vaaroilta.Niinkuin näissäkin.
















































































Raamattu sanoo enkeleistä, että he ovat palvelevia henkiä. He ovat luotuja olentoja. Väkevyydeltään ja voimaltaan suuria. Enkelit toimivat Jumalan käskystä.
Tässä yhtenä aamuna luin juuri, kun enkeli oli herättännyt naisen koskettamalla tätä poskeen kolme kertaa ja oli sanottu: "Nouse ja mene saliin" , hän oli noussut ylös sängystä ja huomannut, että joulukuusi oli syttynyt palamaan, ja oli kerinnyt sammuttaa sen.

11 kommenttia:

  1. Hyviä ajatuksia enkeleistä! Kauniita enkelikortteja olet saanut kerättyä. Kiiltokuvien ja korttien enkelit ovat kauniita, mutta eiväthän ne todellisuudesta kerro. Miehiähän ne enkelit olivat Raamatussa, Gabrielit ja muut. Olipa ihana varjelus sillä naisella, jonka enkeli herätti!

    VastaaPoista
  2. Erittäin ihana keräily kohde!! On upeaa saada katsella näitä! Olen aina pitänyt enkeleistä, alkaen lapsuudenaikaisista enkeli-kiiltokuvista. Ainoa, mikä on toisinaan häirinnyt innostustani, on epämiellyttävä enkelioppi. Säikyn, ettei minun enkelikorostukseni vaan vaikuta siltä harhaopilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Herra tietää miten oikeasti ajattelet :)

      Poista
    2. Kiitos Sesse! Tuo vastauksesi helpotti välittömästi!
      Harvemmin näin osuu ytimeen, kiitos!!

      Poista
  3. kauniita enkeli kuvia, äidilläni oli tuo suojelusenkeli taulu, mutta lahjoitin sen kirppikselle. Mä olen saanut kokea enkelin läsnä olon 2 kertaa, kolmannella kerralla näkyvällä tavalla ihmisen muodossa, enkelit ei oikeasti ole siivellisiä, ja tilanteitten mukaan palvelevat enkelit palvelee monenlaisissa eri tehtävissä.

    VastaaPoista
  4. Tuo eka on meillä tauluna:) On tämä aihe monia innoittanut kuvien tekoon. Minä kiinnitin huomioni tuohon kuvaan, jossa yksi tyttö kulkee pimeässä metsässä ja sudet vaanii siinä lähellä. Mutta onpa enkeli suojana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin juuri se on jotenkin vaikuttava...tuo metsän synkkä tunnelma ja sudet... ja enkeli turvana :)

      Poista
  5. Enkeli-taulut ovat ihania...
    Sinulla tosiaan ihana keräys kohde:))
    Olen nähnyt oman suojelus enkelini..
    mutta enkeleitä,niinkuin piritta sanoi...on paljon:Arkienkeleitä,Suruenkeleitä.Lohduttavia ...ym...
    "Lähetän Enkelille aina sanoman...,kun miniä ja poika tien päällä/reissussa:lähetä monta pientä enkeli heidän turvaksi:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)