Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 17. joulukuuta 2019

Muistatko muistaa...

Tänään on sitten vihdoin se muistilääkärin tapaaminen. Onneksi miehellä tuli yllättäen kaksi vapaapäivää näytelmistä, niin pääsenkin hänen kyydissä lääkäriin.
Muistiin liittyen leikkasin hyvän sarjakuvan jääkaapin oveen:Toisaalta sanotaan, että muistia parantaisi se, että ei laittaisi asioita ylös, vaan koittaisi pitää ne mielessä muuten...hmmm...ei ehkä kannata. Miestäkin muistutin, että tulee ajoissa kaupungista (kun on siellä käymässä) että keritään lääkäriin... hänenkään muisti ei ole paras mahdollinen. Mutta "toinen toistamme tukien" mennään eteenpäin :) Toinen muistaa sen mitä toinen ei muista :)Toivottavasti!


Ulkona on harmaata, mutta ei onneksi sada. Ei ole oikein mitään joulufiilistä ollut, mutta eilen kuitenkin innostuin kuistille laittamaan valoja ja koristeita. Joulukuusta olen pähkäillyt, laitanko ollenkaan, kun on niin ahdasta muutenkin, ehkä korkeintaan pikkuisen muovikuusen. Selkäkin on edelleen kipeä, vaikka vähän parempi,toivon että paranee jouluksi, että pystyy imuroimaan ja sen sellaista.

Eilen illalla olin unohtanut pyykit koneeseen, no, laitoin aamulla vaan uuden huuhtelun ja linkouksen päälle, niin sillä siitä selvittiin, nyt ovat jo kuivaustelineellä. Hyvää tiistaita teille!

10 kommenttia:

 1. Muistetaan rukouksin! Ei ole mitään joulufiilistä täälläkään. Tytöt on jo useamman kerran kyselleet, koska joulukoristeita laitetaan. Voisihan niitä laittaa, mutta kun en ole saanut aikaiseksi niitä laatikoita varastosta hakea.Jouluvaloja sentään jo onkin:) Tuolleen minäkin olen tehnyt, kun on pyykit jäänyt toisinaan illalla pyykkiä pestessä koneeseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muistamisesta! Ihan normaaliin ikääntymiseen ja keskittymisen vaikeuteen kuuluu tuo munkin muistamattomuus... itse ei vaan siihen totu, mutta hyvä kuitenkin, ettei ollut mitään huolestuttavaa :) Se pitkä muistitesti oli ollut ihan hyvä lääkärinkin mukaan :)

   Poista
 2. :) Tuo on kyllä hyvä sarjakuva muistukkeeksi. En kyllä itekkään muista, aina pitää kirjoittaa ylös mitä pitää muistaa. Ja hyvä kun muistais tämän päivän jutut mihin pitää mennä, vaikka ovatkin kalenterissa.
  Toivotaan hyvää lääkärireissua!
  Täällä on pieni lumi tullut yön aikana, mutta lämmintä on, sulaa se pois. Mutta paljon valoisampaa on .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin meni lääkärireissu, kaikki ok lääkärinkin mielestä. Ehkä jo voisin itsekin heittää huolirepun niskastani :)

   Poista
  2. Siis muistin suhteen...kun vielä selkä paranisi :)

   Poista
 3. Kommenteista luin, että kaikki meni hyvin lääkärissä. Hieno juttu. Jospa se joulumielikin tulisi nyt helpommin, kun ei tarvitse muistiaan murehtia.

  VastaaPoista
 4. Miä kirjotan kaikki tärkeät asiat ylös, en luota muistiini. Etenkin töissä on niin valtavasti muistettavaa koko ajan, että varmaan puolet jäis tekemättä.
  Tuo yhdessä kulkien oli kun suoraan Muistiliiton lehen jutusta! Tänään just luin sitä. Kiva kun sait miehen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kiva mennä meiän omalla autolla, ei tarvinnut naapuria vaivata :)

   Poista
 5. Lappusia,lippusia ,jääkaapin ovessa ,omassa huoneessa ,
  Puhelin herätyksen otan jos joku tärkeä meno keskellä päivää..ehtii vaihtaa siistimpää päälle;)ja vähän siistiytyä!
  Ihana että miehesi oli mukana,yhteispelillä sujuu paremmin:))

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)