Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 10. joulukuuta 2019

Kaupunkipäivä

Heippa! Vähän aikaa sitten tultiin kaupungista kotiin. Kaupunkiin lähtiessä mulla meinasi mennä selkä, kun kumarruin...sellainen kipeä "surahdus" vaan kävi selässä ja koko päivän se on ollut jonkunverran kipeä. Kaupungissa kylmä viima ja kotona oli viileää (n. 14-15 astetta olkkarissa) kun aamulla ei oltu keretty lämmittää. Täällä on pikkuisen lunta, mutta kaupungissa ei ollut. Nyt laitoin tulen pönttikseen ja kynsikkäät käteen ja aamutossut jalkaan ja paksun villatakin päälle. Ei olla vielä öljylämmitystä pidetty päällä.


Oltiin Evästä Päivään ruokailussa joululounaalla. Hyvät jouluruuat oli ja jälkkäriksi kahvia kera lämpimän joulutortun. Uuuden "päivän tunnussana"-kirjasenkin sain samalla. Eilenkin oltiin kaupungissa, kun oltiin auttamassa ruuanjakelussa. Huomenna mulla taitaa olla vapaapäivä, mikä on ihan hyvä, kun loppuviikko on kiireinen. Torstaina mies menee jo kenraaliharjoituksiin, mutta heittää mut vielä aamulla töihin. Tänä aamuna vietiin Kylätalon joulujuhlan ilmoitukset tauluille. Naapuri heittää mut sitten Kylätalolle.


Eilen tein tarjottimelle pikkuisen "joulumaan". Se ja enkelikuoro ovat vielä toistaiseksi pikkuhuoneessa.

Tuossa isossa lumilyhdyssä voi palaa led-tuikku, mutta siitä ei saanut kunnon kuvaa, kun se kuva tuli liian pimeäksi ja epäselväksi.
Enkelkuoro on toistaiseksi ihan vaan noin...katsotaan jos keksin siihen parannuksia.
Tämmöistä tänään.

4 kommenttia:

 1. Selkävaivat ovat ikäviä. Paranemisia! Hyvää mieltä, iloa ja valoa joulu odotukseen!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti selkä paranee pian. Kivat nuo sun asetelmat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on päivä päivältä vähän parempi :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)