Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 3. joulukuuta 2019

Virkistystä....







Tänään siis oltiin Via Dian eli Vapaakirkon avustusjärjestön virkistyspäivällä. Ihan mukavasti se meni, olikin vähän lyhyempi ilmeisesti kuin alunperin oli suunniteltu. Kun menimme kylpylähotellille, niin aluksi oli ruokailu ja päälle kahvit. Oikein hyvää ruokaa oli, mahtavat tarjoilut. Sen jälkeen siirryimme "luentosaliin",jossa oli musiikkia esitettynä ja yhteislauluna. (Hengellisiä joululauluja, oli ihan kiva laulaa.) Lopuksi kerrottiin Via Dian toiminnasta lähiseuduilla. Ja näytettiin kuvia. Meitä oli porukkaa siellä kahdelta paikkakunnalta pääasiassa, joku pitempimatkalainen lisäksi. Suurin osa kuitenkin ainakin näöltään tuttuja.




Emme siis tarvinneet uimapukua tms. Pari nuorempaa naista oli mennyt jo aikaisemmin sinne ja käyneet uimassa. Kaupan kautta tultiin kotiin, niin isännälle soitettiin, että saisi ilmaiseksi soutulaitteen, niin lähti sitä hakemaan samantien. En kyllä ymmärrä mihin se mahtuu...mies kai suunnitteli sitä kellarikäytävään...luultavasti mun pyykkitelineen tilalle :( Eli pitää sitten pyykkitelineelle keksiä uusi paikka. Se kun on ollut aina samassa paikassa, kun hoitaa alkukuivatuksen talvella, josta siirrän niitä vähän kerrassaan sisälle kuivumaan, pikkuhuoneen seinässä olevalle kuivaustelineelle. No, katsomme..."sopu sijaa antaa", niinhän sitä sanotaan.











Vanhimmalta pojalta aikoinaan joululahjaksi saatu kirkko. Tästä on hävinnyt aikain saatossa kellotapulin katto, nyt laitoin mustasta paksusta pahvista tuollaisen "näennäis"katon siihen. Tuossa kirkossa on myös "soittorasia", joka pimputtelee Jouluyö, juhlayö-sävelmää, kun sen vetää. Tämän antanut poikani täytti tänään 42 vuotta. Tässä poika toisena joulunaan :)












4 kommenttia:

  1. kun lapset oli pieniä, niin se oli ihanaa aikaa. yht äkkiä ne on jo aikuisia, ja lastenlapsetkin aikuisia, päivä päivältä itse tulee tässä vain raihnaisemmaksi, vaikka yritän pysyä nuorekkaana, mutta jalkojen pakotus ja väsymys muistuttaa siitä että ei niin nuori enää ole.Mutta hyvä kun sellaisia virkistäytymis juttuja on teillä siellä,olisipa täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapset kasvaa nopeasti ja me ollaan yht äkkiä se vanhin sukupolvi...niin se vaan menee..

      Poista
  2. Hyvä kuitenkin kun läksitte virkistymään, vaikkei sitten muuten ollutkaan ihan sitä, mitä ajattelitte.
    Vanhat perinteiset joulukoristeet on parhaita :)
    Taaksepäin ajatellen aika on mennyt niin kamalan nopeasti. Minäkin ihmettelen aika miten "lapset" ovatkin vanhentuneet, mullakin vanhin kohta hiipii 40;een. Mutta ainahan sitä itekki vanhentuu.
    Suomikin täyttää 102 vuotta!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)