Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 20. joulukuuta 2019

Joululoman ensimmäinen päivä :)

Ensiksi iloisia uutisia, saankin ilmeisesti rahaa jouluksi ,saa reilummin ostaa jouluruokaa :) Tosin kerkisin nostaa jo sitä ennen rahaa toiselta tililtä,kun en tiennyt vielä tuota Kelan uutista. Ja ostin jo miehelle joululahjan.
Iloisia uutisia sain myös muutenkin, kaikki lapseni ovat ilmeisesti tulossa käymään aattona <3 Sain tänään vähän siivottua, vaikka selkä ei oikein siitä tykännytkään, mutta nyt on "pikkuhuone" eli askarteluhuoneeni siivottu. Samalla pika-imuroin olkkarin ja keittiön. Selkä on jo kuitenkin ollut parempana, niin uskalsin nuo tehdä. Miehellä on vielä tämä päivä ja huominen näytelmää. Kello on vaille neljä ja ulkona on jo melkein pimeää. Aamulla ompelin Elmon pantaan heijastinta rikkinäisestä heijastinliivistä. Tuo musta karvaturri ei muuten erotu mustasta pimeydestä. Äsken makasin sohvalla viltin alla ja väsytti, sitten keitin itselleni toisen mukillisen kahvikaakaota, niin piristyin vähän... heti kun nousin sohvalta pois, niin Elmo valloitti sen, vaikka mieluummin saisi nukkua pikkuhuoneen laverilla...Minulla on valkoista posliinia olevat Maria, Josef ja Jeesus-lapsi, sekä kaksi valkoista isompaa enkeliä, laitoin ne kirjahyllyyn...mutta kun se on valkoinen, niin eivät oikein erottuneet siitä, niin piti vähän tuunata...
Laitoin tummansinistä tapettia taustaksi ja siihen kullanvärisiä tähtiä.


Myöhemmin laitoin siihen viereen vielä valaistun kirkon valoa tuomaan.


Olisi ollut hienompi jos koko alalle olisin saanut tuota tapettia taustaksi, mutta se oli vaan vanhan tapettikirjan sivu.
Kuistille ripustin jo aiemmin vanhoista, palaneista lampuista tuunaamiani koristeita kultanauhan kera. Noita olen tehnyt parina aiempana vuotena, en nyt.
Joulumielin Sesse :)

Ps. mua ottaa päähän kun kone pistää nuo tekstit tuolla alussa "suppuun", vaikka haluaisin kunnon välit. En taas ymmärrä mistä se johtuu..

10 kommenttia:

 1. Hyvin kauniita ovat nuo posliiniset seimen henkilöt. Niin puhtaan valkoisia!

  VastaaPoista
 2. Kiva että olikin rahaa käytettävissä oletettua enemmän:) Kivaa on myös kun loma alkoi. Meilläkin tytöt menee kouluun vasta loppiaisen jälkeen. Tykkään tuosta sinun asetelmastasi; nuo hahmot sinisen tähtitaivaan kera.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että tuli noita iloisia uutisia ja kiva kun saatte viettää joulua yhdessä! Niin kauniita joulukoristeita! Leppoisia joulun aluspäiviä sinne💖

  VastaaPoista
 4. Sieltä se joulu hiipii iloisine ylläreineen!
  Rauhallista joulun aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis tuo enkelikuoro.tähtitaivas taustanu....
  miten olet tehnyt lamput?,aukasitko vai päälle maalasit.mahtava idea,kerrassaan!!!!
  joulu aika lähellä...
  tulee ollaan valmiita tai ei:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin liimaa palaneen lampun päälle ja kastelin sellaisessa hileessä.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)