Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 1. tammikuuta 2018

Vuoden 2018 ensimmäinen päivä
Niin se vuosi on vaihtunut ja seinäkalenterit vaihdettu jo eilen illalla. Taskukalenteri pitää vielä huomenna ostaa, etteivät tärkeät menot unohdu.
Vuoden vaihde meni ihmeteltävän hyvin Elmon kannalta. Käytin siitä viiden maissa ulkona ja sen jälkeen se pärjäsikin aamuun asti. Onneksi meidän talossa on hirsirunko, niin paukutuskaan ei kuulunut kuin aika hiljaisena sisälle, verhot olivat kiinni ja tv päällä, niin Elmo ei edes huomannut pelätä vaan loppuillan pötkötteli pikkuhuoneen laverilla :) Ihme!
Ja onneksi ei täällä maalla ihan lähellä paukuteltu. Taajaman paukuttelut kuuluivat aika hiljaa.
Itseä ei kiinnostanut yhtään edes kurkistella ikkunoista. Mulla on ollut jotain flunssanpoikasta, kurkku on kipeä, yskittää ja päätä on vähän särkenyt. Onneksi ei sen pahempaa, kun loppuviikosta on hammaslääkäri- ja fysioterapia-ajat. Ja hirveesti väsyttää, eilenkin menin jo kymmenen-yhdentoista välillä sänkyyn vuoden vaihteesta huolimatta. Villatakki päällä ja kahden peiton alle, kun niin viluinen olen ollut, kaksi yötä olen nyt nukkunut niin. Kuulin kyllä puoliyön aikaan kun paukuttelu lisääntyi. Ja mies ja Elmokin tulivat yläkertaan.

Tänä aamuna odotti "uusi" päivän sana kirja , se on miehen entinen Ensio Lehtosen kirja Ristin sana. Vuodelta 1961.Hyvin kärsineen näköinen, ollut miehellä joskus kovassa käytössä :) Sen myötä aloitin uuden vuoden. En mitenkään innostuneena, johtuu varmaan osittain tästä olostakin ..no ehkä se tästä paranee..

Mukavaa Uudenvuoden päivää!

8 kommenttia:

 1. Toivottelen parempaa oloa ja niin myös tätä uutta vuotta!
  Kalenterit on vaihdettu täälläkin, kaksi "ilmaiskalenteria" on tullut. Vois kai ostaa jonkun lehden kalenterin kanssa, jos tuntuu tarvitsevan. Seinältä kun tottuu päiviä seuraamaan,niin outoa jos silmä ei tapaa kalenteria :)
  Vanha tuttu liitosta saatu pieni kalenteri on myös jokapäiväisessä käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kolme seinäkalenteria käytössä, kaksi ilmaiseksi saatua ja yksi lahjaksi saatu. Seinäkalentereihin ei yleensä kirjoiteta mitään, vaan kummallakin on taskukalenteri, joihin tulee tärkeät menot yms.

   Poista
 2. Minulta puuttu uuden vuoden kalenteri kokonaan, täytyy huomenna käydä katsastamassa joku, jotta pysyy päivän syrjässä kiinni..
  Hyvää uuta vuotta Sesse ja parempia vointeja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin olis tarkoitus huomenna ostaa taskukalenterit. Samoin sinulle Tanni!

   Poista
 3. Flunssaa tuntuu nyt olevan runsaasti liikkeellä. Toivottavasti paranet pian.
  Onnellista alkanutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kyllä kai se joskus täytyy saada. No, toivotaan, ettei tule kuumetta, kun huomenna täytyy mennä asioille...

   Poista
 4. Meillä on vanhin pojan perhe flunssainen, jollakin kova yskä. Hyvää vointia sinulle sekä Siunausta vuoteen 2018.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Mun tyttökin oli ollut yhteensä kolme viikkoa kipeänä, kahdessa eri taudissa.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)