Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Elämä voittaa :)


Ai kun kiva, kun on jo parempi olo! Aamulla vielä särki päätä ja otin vahvan särkylääkkeen, nyt onkin ollut suht´siedettävä olo. Kurkkukipu ja yskäkin on jo paranemassa entiseen verraten, ja hyvä niin kun on huomenna hammaslääkärissä käynti, sen purukiskon valmistuksen takia. Niitä on yhteensä kolme käyntiä kuukauden aikana. Pienellä kävelylläkin kävin Elmon kanssa, kun tuntui, että kaipasin happea. Tie oli kovin jäässä, onneksi se oli aiemmin hiekoitettu, vaan välissä olleen vesisateen takia se oli muuttunut taas liukkaammaksi. Onneksi oli nastakengät. Voi näitä ilmoja!

Ja vaatekaappiani järjestin. Monista puolihameista puuttui ripustuslenkit, niin ompelin ne käsin ohuista silkkinauhan pätkistä hameen vyötärölle, niin nyt sai ne kaikki hengareihin hyvin roikkumaan. Laitoin hameet neljään hengariin väreittäin, yhteen ruskeat/harmaat, yhteen mustat, yhteen punasävyiset sekä yhteen pitemmät hameet. Tuo ripustuslenkkien ompelu oli hyvä idea, sopii paremmin monta hametta samaan hengariin. Mekkojahan mulla ei olekaan kuin kolme, ne menivät kaikki yksittäin omaan hengariinsa. Sitten tietysti tunikat, pitkät housut ja jotain kangaspaitoja hengareihin + villatakit, fleece-pusakat, bolerot jne. Paljon joutuu pitämään hengaritangossa, kun komerossa on niin vähän hyllytilaa. Hyllyn vaatekorit järjestin samalla.
Muutama vaate meni vinttiin, kun en jaksanut miettiä mitä niille teen.

Kuva vanha.

Jouluna sain tytöltä lainaksi KonMarin uuden kirjan, ja sitä lueskelin eilen kotiin tultua, kun ei muuta jaksanut. Siitä kai tuo järjestely-inspis tulikin.
Tyttärelle lainasin vuorostaan kirjan Paikka kaikelle.
Äsken keitin mannapuuroa pitkästä aikaa, kun maito oli menossa vanhaksi. Mies ei vaan vieläkään ole tullut kotiin, hänellä on ollut monta juttua tänään, "monta rautaa tulessa."
Eilen alkoi Silta-sarjan uusi ja viimeinen tuotantokausi. Pitihän se katsoa, vaikka se alkoikin vasta klo 22.
Eipä tässä tämän kummempaa. Kotimatkalla-blogiini kirjoittelin aamulla Päivän sanasta.

Mukavaa iltaa teille!
4 kommenttia:

 1. Sinä olet niin kätevä, kun ompelet ja järjestelet. Sellaisesta tulee hyvä mieli, on kaapit järjestyksessä.
  Silta on ollutkin tosi hyvä sarja, uutta en hoksannut katsoa, täytyy katsoa netistä sitten, onneksi sieltä löytyy lähes kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatekaappi pysyy aika hyvin järjestyksessä, mutta jos katsoo vaikka askartelukaappiin, niin se on jo ihan toinen juttu :D

   Poista
 2. Vaatekaapin järjestely on joskus ihan rentouttavaa puuhaa. Kuulostaa hauskalta tuo, että on väreittäin järjestelty hameet, sekin tuo silmäniloa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on helppo ottaa sen värinen hame, mitä kaipaa, ei tarvii "selata" hameita :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)