Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 6. tammikuuta 2018

Loppiainen
Meillä on vielä täysi joulu sisustuksessa. Flunssanpoikanen vei jotenkin voimat, täytyy katsoa jos ensi viikolla jaksaisi paneutua joulun raivaukseen ja siivoukseen muutenkin. Päänsärky ja yskä on edelleen jokapäiväisenä seuralaisena,vaan kaipa se siitä helpottaa jossain välissä.Eilen illalla oltiin seurakunnassa, mikä oli ihan kivaa muuten, mutta yskitti, niin että piti syödä koko ajan pastilleja tai juoda vettä. Yhdessä välissä menin sitten eteisen puolelle yskimään ihan kunnolla, kun kurkkua kutitti koko ajan. Sinnekin onneksi kuului kaiuttimista puhe.
Olimmekin miehen kanssa kahdestaan, ei tällä kertaa tullut kyytiläisiä. Poikettiin tyttärellä mennessä ja tullessa, kun jätin sinne kännykkäni tilaisuuden ajaksi, että sain Whats Uppini päivitettyä, kun siinä olisi pitänyt olla Wifi-yhteys ja meillä ei sitä ole. Tyttö sanoikin sitten, että sai sen vahdettua niin, että seuraavaksi pitäisi saada ihan normaalilla netti-yhteydellä päivitettyä. Hyvä!


Ulkona alkoi sataa lunta, muutenhan täällä on suurinpiirtein kaikki entiset lumet sulanutkin ja vihreätä nurmikkoa on saanut ikkunasta katsella. Alussa satoi isoja hiutaleita hiljalleen, näytti yllättävän kivalta! Nyt se on muuttunut tavalliseksi tiheämmäksi lumipyryksi. Saa nähdä josko sitä jää maahan. Vähän on nurmikolla.Fysioterapiassa kävin eilen ja sain uudet liike-ohjeet, mitä harjoittaa, entiset ei fysioterapeutin(kaan) mielestä olleetkaan sopivat, ilmankos en niitä voinutkaan suorittaa, kun olivat liian kivuliaat. Silloin kun ne aiemmin sain, ei vielä oltu kuvattu olkapäätä. Lisäksi tämä fysioterapeutti huomasi virheasennon selässä, joka vaikutta myös tuohon olkapäähän, eli nyt paneudumme selkä lihaksen oikeaan asentoon ensin. Mulla on yliliikkuvat nivelet, siksi helposti ne kipeytyvät ja esim. nilkka niksahtelee lähes itsestään.Kuvat on tässä joku päivä otettuja.

Siivousta ja raivausta olisi kyllä tarpeen tehdä, kun vaan tästä voimaantuisi. Ensi viikolla onkin kaksi reissua Helsingissä, miehen lääkärien takia, maanantaiselle reissulle menen ainakin mukaan, kun hän haluaa...mielellään menisin perjantaisellekin, jos se muuten järjestyy.
Hyvää Loppiais-viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Kyllä flunssa voimat vie, siivoat joulun pois kun kunto kohenee.
  Meillä satoi lisää lunta, mutta pakkasta ei ole kuin 1 aste, katolta on tullut kaikki lumi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin jäi sitä lunta maahan, niin että on taas valkoisempaa...ja aurinkokin on tänään paistanut piiitkästä aikaa, käytiin kävelyllä :)

   Poista
 2. Pikaista paranemista, ja hyvää reissua Helsinkiin!
  Kait se pitää huomenna raivata loputkin jouluvehkeet pois. Ei ole kyllä kuin kynttelikkö enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie! Parkkipaikan kun löytää huomenna sieltä...se on varmaan suurin ongelma...navigaattori varmaan opastaa muuten paikalle :)

   Poista
 3. Meilläikin vielä kuusi ja kaikki muut jouluiset esillä. Kuusi onkin ollut oikea ihmekuusi, kun ei ole varistanut lainkaan! Voimia taas ensi viikkoon teille kummallekin!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)