Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 30. tammikuuta 2018

Ensimmäisen kerran...

....tosiaan, ensimmäisen kerran moneen päivään heräsin silmät kirkkaina uuteen päivään, eikä "puolitangossa", kuten yleensä tän flunssan aikana. Joten tuli olo, että elämä voittaa! Jippii! Eilen illalla vielä pelkäsin, että tulee joku jälkitauti/uusiminen, kun koko ajan nenä vuosi ja lämpöäkin oli pikkuisen enemmän kuin normaalisti. Selkäkin oli jo paremmassa kunnossa aamulla, kun vaan muistaa olla "nöyrä" ja polvistua aina toisen polven varaan, jos pitää lattian rajasta jotain saada...eikä kumartua selällä.

Olin niin ihmeissäni/iloissani suht hyvästä olosta, että tietokoneelle tultuani jäin vaan tuijottamaan tätä etusivun kuvaa, että ompa kaunis kuva... :)Jokohan sitä uskaltaisi ensi yöksi siirtyä omaan sänkyyn yläkertaan, mulla on ollut pikkuhuone "sairashuoneena", ihan tuon kovan yskän takia, etten häiritse miehen nukkumista. Mies menikin tänään kaupunkiin, hyvä hälle, kun miehet ei oikeen kestä sairastamista ja kotona oloa pitkään :) Minä en tuon epävarman selän takia, enkä muutenkaan heti halunnut lähteä "ulos kylmään maailmaan".
Mutta tällaisin tunnelmin tänä aamuna. Mukavaa päivää teille ystävät! Ja ps. kohta alkaa helmikuu...kevättä kohti!

8 kommenttia:

 1. Terveyttä. Toivottavasti vointi friskaantuu. Hyvää päivän jatkoa myös sinulle. <3

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että tauti alkaa olla selätetty! Tosiaan, nyt eletään jo ihan tammikuun loppupäiviä. Onpa kuukausi mennyt nopeasti. Päivä on jo pidempi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt tuntuu paremmalta, toivottavasti ei enää tule takapakkia :)

   Poista
 3. Hienoa, että olet alkanut paranemaan <3 Mukavaa loppukuuta ja ihanaista helmikuuta <3

  VastaaPoista
 4. Hieno juttu, että voit jo paremmin.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)