Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 2. tammikuuta 2018

Viluista...
Kun vuosi vaihtui, niin flunssa iski. Vai voiko sitä flunssaksi sanoa, kun ei ole kuumetta, pikemminkin alilämpöä. Muuten on ollut kurkkukipua, yskää, palelua, päänsärkyä ja voimaton olo.
Tänään piti silti lähteä flunssajuoman avulla kaupunkiin asioille. Kaikenlaista siellä kaupungissa olikin, ja sentään jaksoin pysyä touhussa mukana. Kotiin kun tultiin, niin palelin ihan hirvittävästi, vaikka oli neulepusero, farkut, pitkä villatakki ja kaksi peittoa, toinen hartioilla ja toinen sylissä. Laitoinkin heti tulen uuniin. Katsottiin "Sydämen asia" dvd:ltä ja samalla söin pitsanpalan ja kuumaa mehua. Jakson loputtua mies lähti yläkertaan nokosille ja minä menin niiden peittojen alle sohvalle makaamaan ja torkuin puolihorteessa, heräillen viluun aina välillä ja välillä hetken torkahtaen. Kissakin taisi nukkua päälläni lisälämpönä.

Ylös noustuani mittasin kuumeen, mittari näytti 35,9! Harvoin aikuisena on kuumetta tullut, vaikka olisikin kipeä olo. Eipä ole juuri mitään jaksanut tehdä kotona. Vaan haitanneeko tuo...

Onneksi huomenna ei tarvii lähteä mihinkään, miehellä kyllä on hammaslääkäriä ja muutakin, mutta onneksi itse saan jäädä kotiin. Toivottavasti tämä olo ei kauhean montaa päivää kestä...kun loppuviikosta on omakin hammaslääkäri ja fysioterapia.

Parempaa teille :)

6 kommenttia:

 1. Voih..toivottavasti olosi paranee pian♥ Ikävä on aloittaa vuosi puolikuntoisena. Tuo sydämen asia oli muuten ihan meidän lemppari sarjoja, harmi että sitä ei enää näytetä tv.stä. Leppoisaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ostanut noita dvd:itä huutonetistä :) Samoin sinne <3

   Poista
 2. Pikaista paranemista ja riittävästi lepoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tänään jo tuntukin paremalta, ja huomenna onkin hammaslääkäriin meno, niin hyvä niin.

   Poista
 3. On aikamoisen kurjaa, jos on pakko flunssaisena lähteä asioille:( Vähän hirvittää, kun ne flunssat ja influenssat nyt jyllää, se on aina niin kamalaa kun kohdalle iskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ei mulle kuitenkaan pahempi flunssa tullut :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)