Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 4. tammikuuta 2018

Ei päivää ilman vaivaa ...mutta kesäisiä kuviaJuuri kun eilen iloitsin, että alkoi olla parempi olo, niin illalla taas nilkassa jokin niksahti ja nilkkatuki tuli taas käyttöön. Yskittänytkin on taas enemmän, mutta se on varmaan vaan hyvä, kun limaa tuntuu olevan hengitysteissä.
Tänä aamuna oli hammaslääkäri-käynti, mies lähti kaupunkiin labraan ja menee siellä myös soppakirkkoon, "pudotti" mut matkalla tuohon lähi-hammaslääkärille. Saatiin purentakiskon muotti siellä tehtyä, vaikka vähän jännitti miten nenän kautta hengittäminen sujuu, onneksi sujui. Kävelin sieltä kotiin (2,5 km), jalassa oli nilkkatuki ja ideaali-side, hyvin meni. Mies oli ennen lähtöä pistänyt uuniin tulen, siinä oli vielä hyvä hiillos, niin laitoin vain lisää puita tultuani.Eilen illalla katsottiin miehen kanssa tv:stä elokuva, "Unstopable - pysäyttämätön". Sepä olikin jännittävä ja hyvä. Kertoi "karanneesta" junasta joka paineli rataa pitkin ilman kuskia, ja jolla oli lastinaan vaarallisia aineita...ja sen pysäytys yrityksistä, jotka lopulta onnistuivat... Huomasin oikein eläytyväni siihen ja jännittäväni mukana...hyvä kun jotain tunteita löytyy. Kun välillä tuntuu, ettei mikään tunnu miltään. Onneksi oli onnellinen loppu.
Toinen vaihtoehto olisi ollut katsoa A-studio, missä olisi ollut puhetta työttömien aktiivimallista, onneksi en ruvennut sitä katsomaan. Olisi varmaan vaan masentunut. Ensi viikollahan ne mulle soittelevat sieltä työ-ja elinkeinotoimistosta. Siihen asti parempi olla ajattelematta koko asiaa, ettei ala liikaa ahdistaa.


Eilisen mannapuuron teon jälkeen on vielä toinen tölkki maitoa menossa vanhaksi, pitäisiköhän siitä tehdä tänään vanilja- tai suklaakiisseliä... Päätä särkee, täytyy varmaan ottaa särkylääke, se eilen auttoi koko päivän.
Kyllä ajattelin, kun tuolta hammaslääkäristä kävelin, että kun tätä ainaista harmautta katsoo, niin ei ole ihme jos ihmiset masentuu... aika masentavat säät...vettä, tuulta ,räntää, pilvistä, harmaata... päivästä toiseen, viikosta toiseen. Onneksi huomen illalla pääsee seurakuntaan :)Nyt loppuu valitus. "Ken vaivojansa vaikertaa, on vaivojensa vanki" sanottiin muinoin jossain, olisiko ollut joku runo tai laulu.. Ei ole edelleenkään tullut otettua kuvia, joten kaivan tuolta koneen uumenista jotain vanhoja, mutta värikkäitä kuvia, tähän valitukseen piristykseksi :D

6 kommenttia:

 1. Ihanan kesäiset kuvat! Toivottavasti vaivat helpottavat pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuollaisia kesäisiä säitä tulee ikävä kun kuvia katsoo :)

   Poista
 2. Kävin allekirjoittamassa sen kansalaisaloitteen tästä aktiivimallin alasajosta. Ihan typerä keksintö, ei mitään järkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös kävin sen allekirjoittamassa aiemmin.

   Poista
 3. Ihania kesäisiä kuvia! Eihän nyt tahdo tulla kuvia juurikaan otettua, kun kaikki on samaa harmaata. Toivottavasti sun vointisi alkaa tulla paremmaksi. Meillä on dvd:llä se teidän katsoma elokuva, kirppikseltä joskus hankittu. Se oli kyllä jännä. Onneksi et tosiaan ruvennu sitä työttömyysohjelmaa katsomaan, ihan varmaan olisi ruvennut masentamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ulkona oikeen mitään kuvia saakaan, samaa harmaata. Älä muuta sano, tuosta työttömyysohjelmasta!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)