Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 4. tammikuuta 2018

Mitä kannat mukanasi?
Joskus ennen oli blogeissa haaste "mitä laukussasi on"? Mulla tuli se mieleen, kun eksyin aamulla blogin "Kristallikimara" sivulle. Siellä valmistettiin laukkuun sellainen "järjestelijä", jossa on erilaisia lokeroita. Laukuissa on se vika, että sinne kertyy tavaraa, ja sitten ei sieltä löydä esim. avaimia tai kännykkää, muutenkin niissä saisi olla enemmän taskuja/lokeroita. Kaikenlaista tavaraa ihmisillä on laukuissaan, ja mitä suurempi laukku, sitä enemmän.

No,itse ajattelin vain siivota laukkuni. Ensin tyhjensin sen.
Oma laukkuni piti sisällään tällaisen tavaramäärän. Laukku aikoinaan ostettu kierrätyskeskuksesta.

Vesipullo, lompakko, kalenteri, mustekynä, itse tehty kännykkä-kotelo, silmälasien puhdistusliina kotelossaan, tällä kertaa kaksi askia pastilleja, sarjakuva-lentolehtinen, kankainen varakassi, kumirengas, taskulamppu, huulirasva ja "meikkipussi" jossa on vain lääkkeitä ja laastaria. Lisäksi yleensä kännykkä ja avaimet.


Lisäksi laukussa oli ärsyttävä sekalainen kasa: talouspaperia/lautasliinoja/kauppalappuja ja pieni muovipussi. Nuo heitin roskiin, muutamaa lautasliinaa lukuun ottamatta (nenäliinaksi).Päätin vaihtaa koko laukun taas vaihteeksi. Tavarat siirtyivät aikoinaan tuttavien pihakirppikseltä ostamaani laukkuun. Myös laukussa roikkuvan heijastimen siirsin "uuteen" laukkuun, vaikka siinä roikkuikin ennestään tekemäni sudenkorento-heijastin. Tämmöiseen aikaan tarvitaan heijastimia.

Mitä sinä kannat mukanasi?


5 kommenttia:

 1. Kivoja laukkuja! Naisen käsilaukkuun mahtuu kyllä vaikka ja mitä:) joskus muu perhe naureskelikin minun käsilaukulle..."Jos tuolta ei löydy niin sitä ei tarvita.." Paljon on ihan turhaa roipettakin laukussa..pitääkin se tyhjentää ja siistiä. Mukavaa viikon jatkoa sinne♥

  VastaaPoista
 2. Kaiken tuon lisäksi laukkuun pitää mahtua myös kameran vara-akku ja tarvittaessa koko kamera. Minulla on aina toivottoman pullollaan oleva ja painava laukku. Pikkuisen laukun kanssa on turha edes yrittää lähteä minnekään.

  VastaaPoista
 3. Mieluiten en mitään kassia:) Tungen lompsan ja kännykän mieluiten takin taskuun, mutta joskus on tietysti muutakin mukaan pakosti otettava, niin joku laukkuhan sitä sitten on niitä varten otettava. Silloin sieltä todennäköisesti löytyy monenlaista paperisulppua (jo ennestään kassiin jääneitä) ja varmaan myös kosteuspyyhepaketti.

  VastaaPoista
 4. Ostin syksyllä uuden laukun ja se ei nyt oikein ole tuntunut hyvältä. Siinä on liikaa lokeroita, joten en ole osannut järjestää, eikä löydy mitään. Nyt olen kuljeskellut pelkän repun kanssa,ja siellä on vaan rahapussi, joku muovipussi ja yskänkarkit. Loput sit taskuissa, eli avaimet, nenäliinaa ja puhelin + bussikortti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos laukku-kommenteista <3 :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)