Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 12. tammikuuta 2018

Maalaiset kaupungissa eli "ummikot ulkomailla"
Taas on Hesan reissu takana. Mies sai ainakin toistaiseksi "puhtaat paperit" melanooman suhteen, mutta kolmen kuukauden välein seurataan ensimmäinen vuosi. Toisena vuotena sitten harvemmin jne. Mutta kiitos Herralle noista tuloksista.
Muuten reissu oli yhtä "hankala" kuin edellinenkin. En kehtaa edes kertoa mitä möhläyksiä taas teimme. Sanoinkin miehelle, että me ollaan Hesassa kuin ummikot ulkomailla :) Takaisin tullessa kyllä käytiin hyvien uutisten kunniaksi ostamassa take away-kahvit (meillä oli kotoa otetut pullat kassissa ja juotiin autossa pullakahvit. Maalaiset tosiaan!) Lisäksi käytiin vielä Hesessä syömässä minipehmikset.

Huomenna on taas meno Helsinkiin, mutta tällä kertaa miehen siskon 70-vuotis päiville, jonne pääsemme miehen veljen kyydissä. Alkumatkan vain menemme omalla autolla. Ajattelin laittaa sinne tämän asun, joko hameella tai farkuilla, mikä piti silloin itsenäisyysjuhliin laittaa.

Itsellä edelleen on yskä ja kurkku tuntuu "paksulta". Illalla on srk:n tilaisuus ja ostin askillisen kurkkupastilleja sitä varten, jos yskittää. Eilinen kylätalon tilaisuus meni ihan hyvin, meitä oli 15 henkeä, joka oli aika paljon, kun oli eka tilaisuus joulutauon jälkeen.
Ulkona paistaa aurinko, vaan aika viileää on ollut. Sekä ulkona että sisällä. Ei olla vielä käytetty öljyä lämmittämiseen, puita vain.
Työ- ja elinkeinotoimistostakin ne soittivat yhtenä päivänä, ja löysässä hirressä roikutaan edelleen...eli ei vielä(kään) tiedä koska se kuntouttava työtoiminta tai työkokeilu alkaa... Mutta katsomme! Tänään oli kuitenkin rahapäivä ja sen kunniaksi ostin ristikkolehden :)

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tieto, että nyt ainakin on tilanne melanooman suhteen hyvä, siinäpä kiitoaihe:) Kyllä siinä olikin pienen juhlistuksen paikka:) Meillä ei tulisi varmaan mitään mistään, jos pitäisi pitäisi Hesassa kulkea... Toivon, että synttärijuhlareissunne menee leppoisasti ja saatte nauttia juhlista! Tuo sininen asu on kiva:)

  VastaaPoista
 2. Synttäri-reissu takana ja ihan hyvin meni, ja niin ihanat tarjoilut. Kiva oli miehen sukulaisiakin nähdä pitkästä aikaa. Ja tuo kuvassa oleva asu oli päällä, ja olikin ihan sopiva vaatetus.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut hyvistä tuloksista! Kaunis olet asussasi : )

  VastaaPoista
 4. Olipas ihana kuulla että miehesi sai puhtaat paperit, mahtavaa! Kauniilta näytät♥

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)