Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 25. tammikuuta 2018

"Miesflunssa"


Niin se tuli mullekin se isännän "miesflunssa". Illalla kerkisin vielä käydä saunassa ja kokeilin jos sauna ja terva (löylyvedessä) olis auttanut,kun oli silloin jo vähän kipeä olo... vaan ei auttanut. Myöhemmin illalla palelin niin, että tuntui ettei mikään lämpö auttanut ja kun yskähän mulla oli vieläkin jonkun verran edellisestä flunssasta, niin ihan hirveesti alkoi taas yskittää. Menin kahdeksalta jo sänkyyn lukemaan, ylhäällä oli ollut uunissa tuli ja mittari näytti 20 astetta, minä palelin kahden peiton ja paksun aamutakin alla. Vähän yli 38 oli kuumetta ja aamullakin vielä saman verran. Yön nukkuminen oli pätkittäistä ja sellasta "horteista"...
Aamuyöstä oli kova päänsärky ja otinkin aamulla särkylääkkeen niin sain vielä vähän aikaa nukuttua. Ja nyt aamulla on luultavasti tuon lääkkeen takia ollut vähän parempi olo.

Tänään on Kylätalo-tilaisuus, mutta en nyt sinne pääse. Onneksi mies on parantunut, niin saa laittaa kahvipöydän siellä. Tai ehkä saa apua joltain naiselta myös.
Kun mies oli flunssassa, kerkisin kolme kertaa tehdä lumityöt, kun tietysti juuri silloin tuli kovasti lunta. Nyt ne lumet on paljon jo sulanut.
Ei tässä enempää nyt. Kuvat on eräältä päivältä Elmon kanssa metsälenkiltä. Kaunista untuvaista lunta!


Kaunis on myös joululahja-amaryllis. Jouluisen kolmen kukan jälkeen kasvatti vielä kaksi uutta kukkaa :)


12 kommenttia:

 1. Voi että, pikaista paranemista! Kurja tauti!

  VastaaPoista
 2. Voi sentään, vai tuli se sullekin:( Se on kamalaa, kun on kuumeisena niin vilu, että saattaa ihan täristä, eikä mikään vaatetus tai peitot auta. Olipa teilläkin kovasti lunta. Toivottavasti menee pian sulta ohitse tuo flunssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin oli just sellanen"tärinä-vilu". Eilen illalla oli yli 39 kuumetta, nyt on 38. Ja ihan hirvee yskä :(

   Poista
 3. Onneks taitaa olla lyhyttä sorttia tuo tauti, jos on sama kun isännällä. Pikaista paranemista joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies oli siellä Kylätalolla eilen, ja on nyt taas ollut kipeempi :(

   Poista
 4. Ikävä on sairastaa:( Pikaista paranemista sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kovaa flunssaa, oli yli 39 kuumetta välillä....ei tää vieläkään ole voitettu kanta...eikä miehen flunssakaan ole vielä kokonaan parantunut...

   Poista
 5. Nyt lepoa ja lepoa ja sitten lääkäriin, jos ei helpota. Todella ikävää ja se jälkihoito on tärkeää. Antaa auringon sulattaa lumet, joita ei ole ihan tarpeellista lapioida pois. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mayo! Tänä aamuna meni lisäksi selkä kun yritin nostaa kissanhiekkapussia...varmaan johtui siitä kun on joutunut puoli-istuvasssa asennossa makaamaan ja nukkumaan, kovan yskän vuoksi...nyt ei voi kumarrella ollenkaan.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)