Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 11. tammikuuta 2018

Lukemista
Olen lukenut iltalukemisinani Katri Vuorisen ja Reijo Ruotsalaisen kirjaa: Kaasu pohjassa, Elämästä voi selvitä hengissä. Kirja kertoo Reijo Ruotsalaisen lievästi sanottuna vauhdikkaasta elämästä, ennen ja jälkeen uskoontulon.


Kirjan takana lukee:"Reijo Ruotsalainen on mies, joka on lapsuudestaan lähtien juossut kahdesta ovesta yhtäaikaa - niin kiire hänellä on aina ollut. Usein on tanner tömissyt ja männikkö rytissyt , kun metsään on menty ja lujaa.
Sieltä Reijo on kuitenkin aina rämpinyt pystyyn: milloin rutussa on ollut auto tai moottoripyörä, milloin on ollut kolhuilla koko mies. Niistä on selvitty laastareilla, huumorilla ja pohjalaisella luonteella, mutta rikkinäiseen sydämeen olikin sitten vaikeampi löytää apua.
Tänä päivänä Reijo voi kuitenkin todistaa, että apu tulee ylhäältä."


Kirjan lainasin kirjastosta ja olen nyt jo loppupuolella lukemisessa.

Kohta täytyy lähteä kävelemään kohti hammaslääkäriä, menen kävellen kun mies lähti jo aamulla kaupunkiin. Mulla on purentakiskojen sovitusta ilmeisesti. Illalla on joululoman jälkeen ensimmäinen Ilosanoman ilta Kylätalolla. Meikäläisen pitäisi aloitta tilaisuus, tänään on meidän veto vuoro. Naapuri-paikkakunnalta tulee uskoontulostaan kertomaan mies, jolla elämä on tainnut olla yhtä vauhdikasta kuin Reijo Ruotsalaisella. Mutta Jeesus pelastaa kaikenlaisia ihmisiä, vauhdikkaita ja vähemmän vauhdikkaita kun vaan haluaa ottaa hänet vastaan sydämeensä. Itse kuulun niihin vähemmän vauhdikkaisiin :)

Siunausta ja iloa päiväänne <3 Kirjasta myös Kotimatkalla -blogissani.6 kommenttia:


 1. Toivottavasti hammaslääkärillä sujuu hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei ihan menny kuin strömsöössä, se purentakisko ei ollutkaan sopiva, ja otettiin uusi muotti ja ensiviikolla uusi aika...

   Poista
 2. Mukaansa tempaavia kirjoja on kiva lukea. Mukavia lukuhetkiä ja Leppoisaa viikonjatkoa❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas on kaksi uutta kirjaa kirjastosta odottamassa :)

   Poista
 3. Reijo on isännälle tuttu toi moottoripyörän johdosta.
  Ovat molemmat Gosbel Ridersiin kuuluvia. Tosin ei meidän isäntä kierrä Suomea kuten Reijo.
  Pitäis lainata toi kirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille taas on tuttu tuo kirjan toinen kirjoittaja Katri.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)