Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 10. tammikuuta 2018

HuhtikuuMetsäntyttö oli blogissaan laittanut kuvia huhtikuusta vastatessaan haasteeseen. Minä en vastaa enkä haasta ketään, vaan laitan vaan kuvia huhtikuulta. Eräässä kalenterissani luki , että huhtikuu on kuukausista julmin... minulle kyllä huhtikuu taitaa olla toukokuun lisäksi parhaita kuukausia. Kevät <3


Siinä kuvia huhtikuulta parilta viime vuodelta. Ei kuitenkaan unohdeta, että huhtikuussa voi myös sataa lunta tai räntää, vesisateesta puhumattakaan. Mutta nämä kuvat on kauniinpia, ei sitä sateella tule kuvattua :)

12 kommenttia:

 1. Minustakin huhtikuu on vuoden ihaninta aikaa! Mutta täällä lounaassa se ei varmaan olekaan niin julma, ehkä sanonta tarkoittaa vaikkapa Itä-Suomea, jossa voi olla vielä hirmu talvista, vaikka talvea ei enää yhtään jaksaisi.
  Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 2. Kauniita huhtikuisia kuvia! Viime vuodelta muistan itse, että huhtikuussa tuli vielä lunta useampanakin päivänä, eikä sitä oltaisi enää siinä vaiheessa kevättä kyllä kaivattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muistan erään Vapun kun satoi lunta... takatalvet on ikäviä.

   Poista
 3. Ei säe "huhtikuu on kuukausista julmin", liity sen paremmin itäiseen Suomeen kuin muuallekaan Suomeen. Sehän on pätkä englantilaisen nobelistin T S Eliotin runosta. Sitä saattaisi verrata mielialaankin joka joutuu ristiriitaan heräävän luonnon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin vähän, että sanonta olisi jostain runosta... kiitos tiedosta :)

   Poista
 4. Minäkin pidän huhtikuusta. Siinnä on jo niin paljon kevään tuntua, että sukat ihan pyörivät jaloissa jo pelkästä ajatuksesta :D Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 5. Voi että, miten erilaista on teillä huhtikuussa! Täällä oli viime huhtikuu kovin talvinen. Ei se täälläkään aina sellainen sentään ole. Muistan jostain kaukaisuudesta, että jossain huhtikuussa aurinko hyvinkin lämpimästi paistoi, melkein kesäisesti, tuonne takapihalle. Ei ole vuodet tosiaan aina samanlaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä sanotaan, etteivät vuodet ole veljeksiä... Ei ne täälläkään aina tuolta näytä, nyt on vaan ollut niin vähälumisia talvia...niin äkkiä lumet sitten sulaakin.

   Poista
 6. Ihania huhtikuisia kuvia♥ Ei menekkään kuin hetki kun ollaankin taas jo keväässä:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)