Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 15. tammikuuta 2018

Kolmannet sukat
Eilen menin yläkertaan katsomaan kankaita, risoja farkkuja ym. aikeena tehdä jotakin kankaista. Ensin revin miehelle autotalliin rättejä vanhasta lakanasta ja rikkinäisestä verhosta, niitä aina siellä tarvitaan.
Kurkistin "lumppulaatikkooni", mutta ei tullut mitään ideaa siitäkään.

Päätin pienentää aiemmin tehdyt toiset unisukkani, koska niitä ei ole tullut pidettyä, kun ne ei pysy jalassa. Kun olin sen tehnyt, tuli mieleen, että lumppulaatikossa oli ollut tytön vanhan topin helmaosa,se oli sen verran kapea, että siitä voisi juuri ja juuri saada unisukat myös.
Niinpä tuumasta toimeen. (Nuo siniset on ne vanhat).

Näistä tulikin parhaat, paljon pienemmät kuin kummatkaan entiset, eikä kuitenkaan liian pienet. Pysyy hyvin jalassa, voi pitää vaikka päivälläkin tarvittaessa.
Jos vaikka sattuu kaikki sukat olemaan pyykissä :)


Olen tyytyväinen :)

6 kommenttia:

 1. Kivoja nuo unisukat! Ihana kun varpaat pysyy lämpöisinä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on varmaan vähän huono verenkierto jaloissa, kun jalat on aina kylmät...siksi nuo unisukat on hyvät meidän viileässä makkarissa :)

   Poista
 2. Varmasti uni maistuu nuo sukat jalassa,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä musta tuntuu, että on paremmin nukkunut sukat jalassa :)

   Poista
 3. Minäkin olen alkanut pohtia sukkien tekemistä. Kun käytän sisällä aina hametta, niin pelkät sukkahousut ei riitä jalkateriäni lämmittämään ja villasukat on usein liikaa. En kumminkaan tykkää pitää sellaisia normaalimittaisia nilkkasukkia hameen kanssa, vaan olen tykästynyt sellaisiin varrettomiin. Siinäpä voisi olla kiva kokeilun paikka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla :)Meillä on kyllä niin kylmät lattiat, että kesää lukuunottamatta täytyy aina pitää vähintään yhdet sukat + villasukat, joskus saattaa olla jalassa sukat + paksummat froteesukat+ villasukat + villatossut :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)