Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 9. tammikuuta 2018

Kirppiksellä





Tänään käytiin kaupungissa, miehellä oli hammaslääkäri, itse poikkesin kirjastossa ja kirppiksellä tapani mukaan.
Ostokset oli pienet. Uudet 100 % villaa olevat sukat, 1,50 e...














... ja keväinen pieni kukkaruukku, 0,20 e. Ostin jo aiemmin samalta kirppikseltä värikkäitä ruukkuja, niin tämä pieni pilkullinen keltainen sopi joukkoon.
Kaikki ovat 0,20-0,50 e/kpl... paitsi isosta keltaisesta en ole varma,, kun sen ostosta on kauiten...luultavasti 0,50-1 e kumminkin.













Eli seuraavaksi olisi mahdollisesti turkoosi-keltaista sisustusta... vielä on jouun punaista.







Kävimme myös diakonia-ruokailussa syömässä.







Aurinko paistoi tänään(kin) ja ajateltiin jo kaupungista tullessa, että lähdetään kotiin tultua kävelemään koiran kanssa, kun on kiva sää.
Vaan ei se ihan noin vaan käynytkään. Tulin sisälle ja heti ovella haisi pahalle, kissa peekuti oli kakannut lattialle, kun hiekkalaatikko oli ennestään likainen. Ja vielä löysät, Hipsu tällä kertaa ilmeisesti :(





No, sain sen siivottua, niin miehelle tuli viesti, että hänen kännykkälasku on maksamatta, että kun maksaa tänään, niin ei tule mitään lisämaksua.
Minä olen meidän sihteerikkö ja maksan aina laskut (mies laittaa vaan mun tilille oman osansa laskuista). Laskua vaan ei löytynyt mistään, vaikka katsoin maksetut ja maksamattomat.





Miehen puhelimelta löytyi kuitenkin tilinumero ja muut tiedot, joten menin koneelle sitä maksamaan. Seuraava ongelma oli, että kone ei hyväksynyt maksun viitenumeroa. Piti huutaa mies ulkoa, olin katsonut sen viitteen väärin hänen kännykältään. No, mies luetteli sen minulle ja sain laskusn maksettua.
Alkoi jo vähän pinnaa kiristää...





Päästiin sentään kävelyllekin vielä auringon aikaan, nyt näyttääkin jo harmaalta. Että tämmöistä tänään :)

7 kommenttia:

  1. No hitsi kun tuollaiset jutut kiristävätkin pinnaa! Onneksi loppu hyvin kaikki hyvin. Tovottavasti huomennakin on aurinkoinen päivä ilman tällaisia takaiskuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään näyttää ainakin vielä harmaalta, muuten kiva kun ei tarvitse lähteä mihinkään, kun tällä viikolla lähes joka päivä jotain menoa...

      Poista
  2. Juuri semmoisia kirpparilöytöjä joista tulee hyvä mieli. Vai oli Hipsulta päässyt löysät lattialle =) Sattuuhan sitä, minkäs sille voi jos on hätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on vaan sattunut vähän liian usein...kun ensin oli Rasmuksella ripulia,niin Hipsu on useamman kerran tehnyt lattialle hiekkalaatikon viereen, kun Rasmus oli käynyt "sotkemassa" hiekkiksen...ja meillä on sentään talossa 3 hiekkalaatikkoa, yksi joka kerroksessa.

      Poista
  3. Oletpa löytänyt nätit sukat ja vieläpä villaiset, tosi edullisesti! Nuo ruukut on ihan keväisiä väriltään:) Laskujenmaksu on monesti aika ärsyttävää kun systeemit tökkii... ei se tietty muutenkaan houkuttelevaa hommaa ole:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempihan se olisi jos ei laskuja olisi :) Nuo sukat on angora-villaa, että saa nähdä kestävätkö käytössä...muistaakseni luin jostain blogista, että angora ei ole koin kestävää...mutta katsotaan:)

      Poista
    2. siis KOVIN kestävää, näköjään kirjoitin ensin koin kestävää, miksei niinkin :D

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)