Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Kyllä koettelee...Kun keskiviikko-iltana alkoi tää flunssa, niin sen parissa sitä onkin mennyt loppuviikko. Torstai-iltana oli yli 39 kuumetta, ei oo vuosiin ollut tuommoista kuumetta, kun muutenkaan ei nykyisin helposti kuumetta edes nouse..vaan enemmänkin alilämpöä. Liekö ihan influenssaa meillä.
Torstainahan oli Kylätalo-tilaisuus, mies meni sinne, vaikka ei ilmeisesti ollut vielä kunnossa hänkään. Kävi vielä naapuri paikkakunnalta hakemassa yhden kaverin sinne ja laittoi kahvi-tarjoilut siellä.
Oli aika poikki, kun hän tuli kotiin. Oli iloinen kun toinen ystävä oli luvanut heittää kaverin takaisin sinne naapuri paikkakunnalle. Tuo varmaan pitkitti hänen flunssaansa, koska hän oli vielä "puolikipeä" sekä perjantain että lauantain, joten meillä on mennyt nää päivät enimmäkseen makaillessa.
Mulla on ollut joka päivä kuumetta ainakin illalla, ja tosi kova yskä, eikä mitään ole jaksanut tehdä. Puoli istuvassa asennossa joutunut yskän takia nukkumaan. Tänään tein ensimmäisen kerran ruokaa, tosin keitin vain makaroonia ja lämmitin pakastimesta sulatetun jauhelihakastikkeen. Mutta hyvää teki syödäkin välillä.
Tänä aamuna meni vielä selkä, kun kumarruin nostamaan käytettyä kissanhiekkaa sisältävää (täyttynyttä )pussia, riipaisi vain alaselässä oikealla puolella ja tuli olo, että meinasin pyörtyä. Jähmetyin siihen odottamaan kuinka käy, onneksi se pyörrytys olo meni ohi ja varovaisin askelin pääsin takaisin sänkyyn.
Siitä pikkuhiljaa olen yrittänyt selkää verryttää...varovaisin askelin edelleen joutuu "hiipimään"... Nyt siis tuo selkä vaivaa enemmän, kun flunssa ilmeisesti alkaa jo helpottaa pikkuhiljaa, ja yskäkin on jo vähentynyt. Onneksi, kun tuo yskiminen ottaa nyt siihen kipeään selkäänkin.
Mies meni jo pelaamaan sählyä, vaikka minä ajattelinkin onko se hyväksi, mutta oli ilmeisesti jo kyllästynytkin olemaan kotona :)
Onneksi oltiin käyty ennakko-äänestyksessä, kun nyt tänään en minä ainakaan olisi tän selänkään takia jaksanut lähteä äänestämään.
Mutta näillä mennään mitä on annettu. Parempaa teille :)
14 kommenttia:

 1. Herra kosketa parantavalla kädelläsi!!
  Siunattua viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi voi ette nyt saisi käydä muita tartuttamassa tautiin. Paranemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttuliini! Mä en ees jaksais lähteäkkään mihinkään, mutta miehellä on aina vaikea olla paikallaan,jos on vähänkään parempi olo...

   Poista
 3. Flunssa on kuulemma sitkeää laatua. Meillä ei ole sitä vielä näkynyt, monet ystävät ovat olleet sänkypotilaana.
  Harmillista toi sun selkäs, olehan varovainen, venytys tekee hyvää mutta ei liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vaan hankalaa, kun flunssan jälkitiloissa väsyttäa ja palelee, eikä voi maata peiton alla, kun selkä on kipeä ja yskittää...ei jaksais koko aikaa olla ylhäälläkään, mutta eiköhän se tästä joskus helpota, kaikki vaivat... Aika aikaansa kutakin...sanottiin ennen :)

   Poista
 4. Kuulin juuri tänään lapsilta, että Lieksassakin on jotain sellaista liikkeellä, että kestää kovin pitkään:( Toivottavasti se jo teillä hellittää otteensa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt tuntuu, Luojan kiitos, helpottavan! Mies lähti kaupunkiin, itse en kyllä vielä, tuon selänkään takia, mutta elämä voittaa, siltä tuntuu nyt vihdoin :)

   Poista
 5. Paranemisia sinulle.
  Isän hoidossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sylvi! "Taivaan Isä pitää huolta lapsestaan ja voimaa antaa päivään uuteen" sanotaan laulussakin...vielä kun tuo ärsyttävä yskä helpottaisi.

   Poista
 6. Pikaista paranemista sinne♥ Voi harmi että tuo selkäkin alkoi vielä vaivata. Leppoisaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde! Nyt tuntui tänä aamuna, että elämä alkaa voittaa :)

   Poista
 7. Tutulta kuulosti tuo selän kipu. Joskus selkä ottaa nokkiinsa hyvin pienestä "virheliikkeestä" ja on kova työ saada se taas kuntoon. Toivon terveyttä sinulle. <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)