Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 29. maaliskuuta 2021

Turhautunut

 Mulla olisi ompeluhimo, mutta mitä voisin ommella, jotain järkevää, ehkä sellaista mitä voisi sitten,kun ajat muuttuu parempaan, laittaa srk:n myyjäisiinkin?

 


Muuten olen ommellut aiemmin jo erilaisia eläinhahmoja, pannulappuja,laukkuja, kasseja, hiusdonitseja..osa jää itselle (huonommat)ja paremmat ehkä päätyvät srk:n myyjäisiin. Minä olen kriittinen omien ompelusten suhteen, että jälki täytyy olla hyvää, siksi paljon jää itselle...

 


 Noista kuvienkin käsitöistä suurin osa jää itselle.

Olisko teillä ideoita suht helpoista ompeluksista tai neulomalla/virkkaamalla tehtävistä helpoista jutuista...?

Neulomalla ja virkkaamalla olen myös tehnyt pannulappuja, mutta srk:ssa on eräs rouva, joka tekee niitä paljon, että ei ehkä tarvita lisää.

Laukkuja/kasseja varmaan menisi, mutta ne on kuitenkin suuri töisempiä,kun pitää olla vuorillisia. Niitä on multa ainakin mennyt myyjäisissä. Mutta nyt saa heittää ideoita ilmaan, omat on loppu... ja mielellään helppoja ideoita, kun muutenkin jää noita niin paljon kotiinkin :)

Ps. Sukkia ja sellaisia en osaa neuloa, mutta niitä tekevät muut.

7 kommenttia:

  1. Olet hyvin taitava näissä tilkkutöissä! Osaat yhdistellä niitä tyylikkäästi. Sinun erityislajisi! Tykkään noista pannunlapuista! Noista sinisistä. Niissä on kivat neljä kuviota.
    Näitä itse ommeltuja pannunlappuja en ole juurikaan tavannut. Niillä olisi menekkiä, uskon.

    VastaaPoista
  2. Käytän paljon kangaskasseja ostoskasseina, niissähän ei tarvitse olla vuorta. Tai sitten kesto-hedelmäpusseja?
    Tosi kivoja ompelutöitä aina teet!

    VastaaPoista
  3. no olet Sinä ommellut,kaikkea hyödyllistä 😊
    (minä vaan pupujusseja ym,:))
    Saila mainitsikin "kestohedelmä-pussit"
    Kauppakassit.-erikokosia,pohjapahvilla vahvistettuna:)

    VastaaPoista
  4. Lyö tyhjää täälläkin:) En minäkään tahdo saada sitä pikku kettua valmiiksi millään, osat on virkattu mutta pitäisi ommella niitä kiinni. Meneeköhän multa näkö kun en oikein jaksa niitä pieniä näpertää :))
    Tuli mieleen että menisikö paloista virkatut vauvanpeitot myyjäisissä, jos löytyisi nättiä puuvillalankaa vaikka. ne ois helppoja ja kivoja tehdä.
    Täälläkin oli, silloin kun vielä oli myyjäiset auki, ihan valtavasti kaikenlaista pientä myynnissä. Virkattuja enkeli mobileita, kortteja, lohtuhuiveja, en muista kaikkia. Sellaisista vois keksiä itellekin tekemistä.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille vinkeistä :)Lisääkin saa laittaa...

    VastaaPoista
  6. Tuommoiset pienet parhaita ovatkin myyjäisiin, menevät hyvin kaupaksi. Itsellä tuli mieleen pannumyssy. Olen etsinyt joka paikasta ja ei vaan löydy. Lopulta jouduin ostamaan tosi kalliin eräästä nettikaupasta. Kanskoulussahan niitä tehtiin, mutta enää en viitsinyt ruveta itse kyhäämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä joskus tein itse, sitä ei enää ole, mutta tämän talon mukana kun tuli tavaraa, niin tuli myös pannumyssy. Se on joskus vesipannun päällä :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)