Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Kevättä kohti

 


Kevät-kaktuskin on alkanut innolla tehdä nuppuja.

Äsken kävin pienellä sauva lenkillä Elmon kanssa. Pois päin oli kiva kävely sää, mutta kun tie muuttuu siellä niin liukkaaksi, niin takaisin tullessa oli kylmä vastatuuli. Kyllä se silti piristi, kun olin sitä ennen vähän väsynyt. Isäntä oli pistänyt saunan lämpiämään, niin kohta mennään saunaan.

Aamupäivällä käytiin kaupungissa Kelassa ja nyt pitäisi olla kaikki paperit siellä, katsotaan saako eläkeläisten asumistukea, vai ei... samalla kävin kirjastossa lainaamassa vielä pari kirjaa, kun isäntä oli neuvomassa autoliikkeitä eräälle tutulle, joka on muuttanut englannista, eikä vielä niin tunne kaupunkia.

Parkkiksella sitten odottelin isäntää, oli ihan kivan lämmin, kun aurinko paistoi, eikä siihen käynyt tuuli. Nautin auringosta ja katselin varisten touhuja :)

Tarjouksesta ostin uuden päiväkirjan...olin kyllä aiemmin ostanut lähikaupasta vihkon sitä varten, mutta en ole sitä aloittanut, niin tämä uusi  kirjamainen kovakantinen on parempi.Maksoi vain 2 e. Tämä ala kuva on postikortista...

tässä purjehditaan isännän kanssa elämän laineilla :)

10 kommenttia:

  1. Kiitos, Sesse, ihanan kortin kuvasta! Pidän todella paljon harmonisen kauniista kuvista. Kaikki kuvat eivät ole sellaisia. Tämähän onkin Minna Immosen taideteos!

    VastaaPoista
  2. Onnea sinne elämän laineille ja toivotaan hyvää päätöstä kelalta!

    VastaaPoista
  3. Hienoja purjehduksia, kuten kortissa. Kylmä oli tuuli täälläkin eilen, tänään en ole vielä ehtinyt uloskaan. Mutta pakkohan se on mennä, jotta sais vähän vireyttä. Toivottavasti saat paperiasiat luistamaan.

    VastaaPoista
  4. Raitis ilma tekee aina hyvää, vaikka sitä ei ennen lenkillelähtöä aina meinaakaan uskoa :)
    Mukavan näköiseen päiväkirjaan on varmaan mukavampi kirjoittaakin.

    VastaaPoista
  5. Minulta on varmaan mennyt jotenkin ohi, eli oletko jo eläkkeellä?
    toivottavasti saatte asumistukea.
    sinulla kukkii taas kaktus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pääsin varhennetulle eläkkeelle tämän kuun alusta :) Kaktus on taas innostunut kevät auringosta. Tänään on kyllä ihan pilvinen päivä.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)