Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 15. maaliskuuta 2021

Kevättä odotellen

 

Kuva vanha.

 Ensimmäiset pääsiäis koristeet laitettu. Alunperin piti laittaa vasta sitten, kun on siivottu kunnolla, mutta tänään joutessani jo yhden nurkan laitoin pääsiäistä. Jospa tässä pikkuhiljaa laitan pääsiäistä, aina jonkun nurkan kerrallaan... kivasti piristi jo tuo yksi nurkka :)


Tänään oli parempi sää, käytiin isännän kanssa lenkillä. Eilen kun oltiin jakamassa srk:n lehtiä postilaatikkoihin, silloin satoi vettä ja lumiräntää. Osa jäi vielä jakamatta. Tänään oli jo hetken keväinen sää. Laitettiin myös uusi linnunpönttö puuhun. Nyt on kolme pönttöä valmiina paikallaan, yksi taitaa olla vielä jossain.


Tekis mieli tehdä jotain luovaa..askartelua tai vastaavaa, vaan ei ole ideoita. Niitä odotellessa...ja kunnon kevät päiviä :)

8 kommenttia:

  1. Pitäiskö jo pääsiäiskoristeita.. ei ole tullut ees vielä mieleen, voi olla että ei ehdi tullakaan. Sitten tajusin, että ostinhan miä eilen keltaisia tulppaaneita, onhan sitä jo siinäkin pääsiäisväriä. Pitänee käydä kellarissa kaivelemassa jotain muutakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa..pikkuhiljaa...sieltä se pääsiäinen tulee kuitenkin yllättävän nopeastikin :)

      Poista
  2. Kiva nähdä sun pääsiäiskoristeita sitten joskus! Luulisin ettei mulla ole niitä, ainakaan paljoa.
    Helmililjoja ostin, en voinut jättää niitä kauppaan, ovat suloisia. Tulppaanit ostan vielä, Ja suklaamunia :)
    Toivottavasti sulle tupsahtaa ideoita jostain ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt ole ommellutkaan, kun kaikenlaisia "kavereita" on kaapissa..kissoja, pupuja ym. Nyt kun ei ole niitä seurakunnan myyjäisiäkään näin korona-aikaan.

      Poista
  3. Kyllä sun pupuperhe täytys tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä tiedä.. ei ole ollut nyt inspistä ompeluun, hyvin tyytyväisenä tuo puputyttö on yksinänkin tuossa ikkunalla viihtynyt :)

      Poista
  4. Kyllä pääsiäiskoristeet piristävät, varsinkin kun keltainen on lempivärini. Meillä ei olla vielä niihin asti ehditty, mutta pikku hiljaa. Pääsiäinen kyllä onkin jo yllättävän lähellä! Harmi vain kun siitä tulee jo toinen poikkeuspääsiäinen... mutta näillä mennään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mutta kyllä se kuitenkin varmaan vähän piristää..varsinkin kun voi laittaa kevät värejä sisustukseen :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)