Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 27. maaliskuuta 2021

Pääsiäs tyynyt ja "rimpula"

 Tein aikaisemmin pääsiäistyynyt, keltaista tietysti. Tuo isompi tilkkutyyny on jo aiemmin tehty, pienemmän tein vasta joku aika sitten.



Tuon pienemmän tein joskus saadusta kankaasta ja koristeeksi ompelin helmikirjailtuja kukkia, jotka olin säästänyt vanhasta t-paidasta.



Sitten tämä rimpula, josta en todellakaan voi olla ylpeä, jämälangoista väkerretty, yritin käyttää korin pohjalta lankoja, joita ei muuten tule oikein käytettyä. Pitäisi varmaan korvat purkaa, ja tehdä uudestaan paremmat..



...jos vaikka tekisi pystyt korvat ja vähän isommat..katsotaan nyt jos viitsin. Hameen tein niistä kirjavista jämälangoista,puseron olin tehnyt jo joskus muinoin.

Taas tuli tietoa kahdesta tuttavasta, jotka ovat kuolleet. Toinen entinen naapuri ja toinen ruokailusta jotenkin tuttu. Mutta siihen saa varmaan tottua, että mitä vanhemmaksi tulee, niin niitäkin uutisia kuulee. Ystävä soitti äsken, oli kiva jutella. Isännälle tulee vieras, hänkin entinen naapuri, aikovat kuulemma olla laavulla juttelemassa ja keittää kahvia ja ehkä paistaa makkaraa.

Eilen oltiin lenkillä ja oli tosi lämmin sää, nytkin on 10 astetta mittarissa. Keväisin terveisin Sesse :)

14 kommenttia:

  1. Puput, kuten ihmisetkin ovat kaikki erilaisesta muotista tehty, joten hän on nyt tämän näköinen, suloinen, oma itsensä. Korvatkaan eivät kaipaa kauneusparanteluja, jos ei sitten kuulon takia :)

    VastaaPoista
  2. Kiva tuo pupu kuitenkin oli nähdä:) Mutta nytpä kysyn sulta, mitä sulla on noissa tuoleissa tyynyjen alla, nuo pitsisen näköiset? Kun suurensin kuvaa paremmin nähdäkseni, mulle tuli ihan mieleen yksi pehmeäpintainen pitkänmallinen vaalean lila hartiahuivi joka mulla on varastossa. Se on ollut äidilläni ainakin 70-luvulla, mutta voi olla ehkä vanhempikin. Mietin, että onko sulla samanlaiset tuossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaiset mulla onkin tuolin peittona, toinen on äidin entinen, toinen kierrätyksestä löytynyt, on ainakin 70-luvulta, taitaa olla vanhempikin.

      Poista
    2. Taitaa olla väriä myöten samanlaiset meillä:). Olin niin utelias, että kaivoin varastosta esiin omanikin.

      Poista
  3. Tyylikkäät tyynyt! Aiemmin tehdyssä on juhlavaa kangasta! Olet taitava sommittelemaan eri kankaista näyttäviä pintoja!
    Ei saa moittia tuota sympaattista Rimpulaa! Minusta se on niin
    hellyttävä ja sympaattinen. Tykästyin siihen heti! Oikeesti!

    VastaaPoista
  4. Ihan turhaan moitit Rimpulaa, mulla on samanlaiset korvat siinä pupussa, minkä tein ohjeen mukaan. voishan niihin korviin pujottaa vaikka jonkun metallilangan jos haluis niihen olevan pystyssä. Mutta rennompi on noinkin.
    Mukavaa palmusunnuntaita ja kesäaikaa!

    VastaaPoista
  5. Ihanat nuo tyynyt:)kauniit keväiset värit.
    Turhaa 🧡 Rimpulaa piilotit 🧡. nätti, Rimpula 🤗 ,,ja Sartsa minusta kirjoitti hyvin,"hänestä:)...
    ..voi yhtä nuotio makkaraa tekis mieli 😋,Laavulla mukava istuskella,hyvässä seurassa (miesten kesken 😏)
    Rauhaisaa Palmusunnuntaita ja alkavaa kesä aikaa ! 🐇🐣🐤🐥🐰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinulle Liisa! Pihan reunassa kasvaa pajunkissoja, pitäisiköhän tuoda sisälle...

      Poista
  6. Onpa kauniit tyynyt! Rimpula on tosiaan söpö ja symppis, kaikin puolin kelvollinen. Siihen on kovaa totutella, kun tuttuja alkaa kuolla useammin. Viime vuonna minäkin törmäsin siihen ensimmäisen kerran, ja iän myötä ne uutiset tietysti vain lisääntyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Meilläkin on niin paljon tuttuja, eri seurakunnista ja eri ikäisiä muutenkin, niin väistämättähän niitä poistuu...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)