Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 12. maaliskuuta 2021

Järjestelyä

 

Tämä kuva eiliseltä tai toissapäivältä...päivät on niin samanlaisia. Toisin kuin sää, tuossa paistaa aurinko ja Elmo menee edellä pienenä mustana pisteenä. Tänään on ollut uuden lumen päivä, toivotaan, että se olisi "vanhan lumen surma" ja sulattaisi lumen alla olevan jään.


Tänään on tullut tehtyä harvinaisia kotihommia, silitettyä yläkaapissa olevat pyykit sekä siivottua toinen yläkaappi ja iso liinavaate-kaappi. Ihan kiva tehdä vaihteeksi sellaisia hommia, mitähän sitä seuraavaksi ottaisi työn alle. Yläkaapissa on myös laatikko parittomille sukille, kävin ne läpi. En tehdäkseni lisää apinoita kuitenkaan, vaan löysin sieltä sukkia, jotka olivat saman värisiä, vaikkeivät ihan samaa paria olleetkaan, niin otin ne käyttöön. Kukapa niitä näin talvivaatteista tarkistaa, jos toinen sukka on pikkuisen pitempi varresta :)


Laskujakin tuli maksettua netissä ja sen jälkeen jo postissa tuli kaksi uutta laskua. Ei niin harmita niitä maksaa, kun nyt eläkkeellä saa vähän enemmän kuin työttömänä :)

Odotellaan aurinkoa takaisin, tekemään kevättä.



6 kommenttia:

  1. Kaunis talvikuva. Täällä ei ole tänään vielä satanut. Tuntuu mukavalta, kun saa tehtyä kotihommia. Minullakin pitäisi käydä sukkalaatikot läpi. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sieltä saattaa joskus löytyä ihan parikin, jos ovat menneet pesuun eri aikaan jostakin syystä.

      Poista
  2. Hienosti on aurinko paistanut, kuvassa. Jonakin päivänä paistoi ja minäkin otin muutamia kuvia. Nyt on kuvaaminen vähentynyt, kun on niin harmaita ilmoja. Toivottavasti lumet vähenisi taas ja ilma lämpiäisi jo.
    Hyvä se on tutkia kaappeja, toivon aina että löytäisi sieltä vaikka karkkia paremman puutteessa. Mutta ei ole löytynyt. Ihan hyvin käy pitää parittomiakin sukkia, eihän ne kengistä näy. Mulla on niin pienet kaappitilat, että ei mahdu säilyttämään, mutta järjestellä kyllä pitäisi.
    Mukavia päiviä kevätpäiviä odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on vintti, niin sinne menee ne jotka ei sisälle mahdu...ja täytyy tunnustaa, että sieltä kyllä löytyy melkein mitä tahansa...jos sattuu tarvitsemaan... Mukavia päiviä sinullekin!

      Poista
  3. Hyvä kun sait hommia tehtyä. Minunkin on jo kauan pitänyt raivata kaappeja ja esim. juuri parittomia ja rikkinäisiä sukkia pitäisi heittää menemään, kun minä en osaa niistä tehdäkään mitään. Itse olin eilen tosi väsynyt, kun sain toissa yönä nukuttua vain n. klo 3-7. Nyt oli paremmat yöunet, joten elämä voittaa taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tässä muutama yö sitten valvoin, kun maha oli sekaisin.. ja piti siirtyä alakertaan lähemmäs vessaa, onneksi se helpotti, niin uskalsi palata yläkertaan takaisin nukkumaan.Hyvät yöunet on kyllä tärkeät.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)