Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Hiuksista ja vaatteista

 Lunta sataa hiljalleen... +3 astetta lämpötila. Tuolla facebookin puolella oli eräs lähes parikymmentä vuotta vanha valokuvamme, jonka Face tarjosi muistoksi... kommentoin sitä, että kun siinä oli isännällä lyhyt tukka ja minullakin vain hartioihin, että olin isännälle sanonut, että nyt me ollaan kaksi hippiä :)

 Mieskin on antanut tukkansa kasvaa, on jo hartiolle...kesäksi kuulemma lyhentää tai ajaa kaljuksi. Minun tukkanikin on kasvanut pisimmäksi mitä on koskaan ennen ollut. Ihan hippityyliin :)



Yleensä pidän sen ponnarilla, saunan jälkeen laitan kahdelle letille yöksi, kun se on vapaana ja märkänä ikävän tuntuinen. Niin eilen illallakin, muuten tukkani on ihan suora.

Eilen näin tv:stä jotain ohjelmaa, missä oli vaatteista, jotka käyvät kummallekin sukupuolelle. Itse ajattelin, että kesällä saan taas pitää naisellisia hameitakin. Meillä on talvi-aikaan sen verran viileätä sisällä (lämpö pienellä/tai lämmitetään vaan kakluunia), niin talvella pidän enimmäkseen pitkiä "naisten kalsareita" ja tyttöjeni entisiä trikoosametti housuja ja paksua villatakkia, joka alkaa olla erittäin nyppyinen, mutta se on kaikista lämpimin :)

Nythän se kai onkin lupaillut lyhyen kylmemmän jakson jälkeen lämpimämpää ja keväisempää. Oltiin eilen  jakamassa lehtiä, niin siellä oli paljon sulempaa, kuin täällä meidän lumisilla kulmilla. Tämmöistä höpötystä tänään.


12 kommenttia:

  1. Sinulla on todella kaunis tukka! Ja positiivisella tavalla tulee 70-luku siitä mieleen. Tykkään kovasti 70-luvun joistakin asioista, kuten hiuksista ja musiikista :-)
    Kotona saa vaatteet olla vanhoja ja kulahtaneita, kunhan ovat lämpimiä. Noita tulisijoja lämmittäessä ja polttopuita kantaessa hienommat vaatteet menisivät likaisiksi. Minä ainakin onnistun saamaan nokea hihansuuhun lähes päivittäin :-D
    Pikaista lumien sulamista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lumet voisivat jo vähän vähentyä tosiaan..ehkä ne sitten sulaa yhdellä rytinällä..

      Poista
  2. Pitkät hiuksesi ovat kauniit, olipa sitten hippityyliset tai ei. Minäkin näin eilen uutisen sukupuolettomista vaatteista. Itse tykkään mekoista, mutta kotioloissa tulee näin talviaikaan kuljettua enimmäkseen verkkareissa. Ovat lämpimämmät ja mukavammat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sama juttu täällä.. housut, pehmeät mukavat ja lämpimät, on parhaat sisällä vielä..

      Poista
  3. Kauniit hiukset,ihanan pitkät:)
    nytkö ne on keksineet "sukupuolettomia" vaatteita.🤣,niin pitkäthousut :ne jos mitkät on miesten juttuja 🤣😊,
    kotioloissa,aina pitkäthousut,en omista yhtään mekkoa. erilaisia tunikoita,pari hametta,erilaisia jakkuja muutama.
    korkkarit,ym hienostokengät,ne on viety harrasteteatteriin:)
    Mutta niin vähän kuljen missään ,että tarttisin ns.parempia vaatteita....,Pihahommissa kelepaa paikatut housut;))
    Aurinkoista ja Mukavaa viikon jatkoa! 🌞🌷😷

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Varsinkin tänä korona aikana ei paljon "kaupunki vaatteita" tarvii ja kun melkein kaikki tilaisuudetkin on pistetty "pannaan"..

      Poista
  4. Ihana kuva sinusta! Sulla on upea tukka, voisit pitää sitä ihan vapaanakin:) Kaunis puserokin sulla on yllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ehkä koen itseni liian vanhaksi pitää sitä vapaana.. Tuosta puserosta ja sen väristä tykkään itsekin. Joskus kirpulta ostettu :)

      Poista
  5. Hei vaan! Minullakin hiukset ulottuvat tuonne pepun päälle. Olen aina itse tykännyt pitkistä hiuksista ja lähentelen 60 vuotta! Yleensä minulla on poninhäntä, joskus yksi letti tai joku nutturasuttura! Joku minulle sanoi että miksi vanhana naisena pidän pitkää tukkaa vaan minä vastasin; eikös jokainen saa pitää sellaista kampausta mistä itse tykkää! Ja minä pidän pitkän tukan!!
    -pitkätukkainen 59 vuotias

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, minäkin olen jo 63, vaikka ihmiset luulevat nuoremmaksi, kai olen saanut hyvät geenit :) Mutta kyllä mullakin on jo harmaita hiuksia, vaikkei tuossa kuvassa ehkä niin näykkään. Ja tosiaan jokainen saa kyllä pitää sellaista kampausta kuin itse haluaa :)

      Poista
  6. Onpa sinulla ihanan pitkät ja kauniit hiukset! Kyllä ne näyttävät tosi hyvältä noin vapaanakin. Kesällä on kyllä kiva pitää hameita, minäkään en talvella oikein osaa. Taidan olla niin vilukissakin, etten edes tarkenisi.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)