Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 30. maaliskuuta 2021

Vanhoja käsitöitäni

 Tein vanhasta ompelutyöstäni ja vielä vanhemmasta kehyksestä taulun. Siinä kissa istuu oven takana ja odottaa, että pääsisi sisään :)


Ja kaappia penkoessani löysin viime (?) vuonna tekemäni kaksi lammasta sopivasti pääsiäiseksi :) Liian honteloita jalkoja vahvistin ohuella rautalangalla.


Samasta kaapista  löysin myös joskus tekemiäni lintuja. Pitihän niidenkin päästä lentelemään.




Eipä tässä muuta. Hyvää yötä!

8 kommenttia:

  1. Taulu on kyllä hieno! Ihana kun kissa istuu ikkunalla. Kivoja muutkin ja olet tehnyt myös noita sydämiä kankaasta ja pitsistä. Voi että minäkin innostuin niitä tekemään joskus vuosia sitten. Minne lienen hävittänyt. Aattelin ostaa jotain pääsiäismunia koristeeksi ja laittaa ne oksaan roikkumaan. Mutta sitten tulin järkiini, enkä ostanut, joskus oli niitäkin mulla. Mutta olihan mulla sinne oksaan laitettavia aikaisemmin ostettuja koristeita.
    Hyvää yötä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä olisi pihalla pajunkissoja, en vaan viitsinyt niitä märkänä ottaa, nyt voisivat olla kuivia, mullakin on jotain pikkuisia pääsiäismunia, joita voisi laittaa niihin.

      Poista
  2. Nokkelasti keksitty aihe!! Kaunis taulu, hyvin kaunis! Ja vielä kissakin mukana kuvassa!

    VastaaPoista
  3. Ihana taulu ja raami on kuin tehty tuota varten. Hyvin täydentävät toisiaan.

    VastaaPoista
  4. Minustakin kiva tuo taulu, ja lampaat sopii hyvin siihen eteen. Kevät on jo pitkällä kun lintusetkin jo noin lentelee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lentelee oikeatkin linnut pihassa, yksi on käynyt monta kertaa katsomassa pönttöä ja tänään huuteli vastapäisellä pellolla kaksi joutsenta, ihana kevät <3

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)